Winshield UVX TM – виграшне покриття! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Winshield UVX TM – виграшне покриття!

  • 18.10.2010

    Winshield UVX TM – виграшне покриття!

    Winshield UVX TM – виграшне покриття!

    Декоративна плівка для ламінування профілів із жорсткого ПВХ та алюмінію Winshield UVX TM (віншилд) розроблена для вікон, дверей, панелей та інших виробів як для зовнішнього, так і для внутрішнього застосування. Двошарове покриття Winshield UVX TM (віншільд) стало популярним у країнах світу завдяки своїм унікальним дизайнерським якостям, міцності, гнучкості, надійності та простоті у використанні. Виготовляється Winshield TM (віншильд) на заводі, що належить до числа світових лідерів з виробництва сучасних видів плівок у кібуці Хоаген (Ізраїль).


    Широкий асортимент деревинної текстури найсучасніших кольорів робить покриття незамінним оздоблювальним матеріалом. Працювати з плівкою легко та просто. Протягом багатьох років вона не потребує будь-якого додаткового догляду, зберігаючи при цьому чудовий зовнішній вигляд.
    Кольори, дизайн та текстури Winshield UVX TM (віншильд) стають окрасою для будь-яких будівельних елементів і надають їм елегантного та неповторного вигляду. Вікна та двері, ламіновані цією плівкою, підкреслюють архітектурний стиль приміщення. Віконно-дверні конструкції, декоровані Winshield UVX TM (віншільд), більш гармонійно та естетично поєднуються з інтер’єрами та екстер’єрами приміщень, створюючи їх оригінальний дизайн.
    Перевагою Winshield UVX TM (віншилд) перед іншими декоративними плівками є застосування технології Color Shield TM ПВХ. Відомо, що профіль, ламінований плівками темних кольорів, більше нагрівається, на відміну від білого, що відбиває тепло. Темні кольори поглинають більше інфрачервоного проміння, нагріваючи тим самим зовнішню поверхню профілю. При цьому температура всередині камер залишається низькою. Такий дисбаланс температур може призвести до деформації конструкцій. Для уникнення таких ситуацій всі плівки Winshield UVX TM (віншилд) виробляють за новітньою технологією Color Shield TM. Суть технології полягає у застосуванні спеціальних пігментів, що здатні відбивати інфрачервоне випромінювання, суттєво зменшуючи нагрівання поверхні профілю.
    Виробники Winshield UVX TM (віншилд) дбають не тільки про якість плівки, але і про захист навколишнього середовища. У технологічних процесах, що застосовує компанія, ряд матеріалів використовується повторно.
    Яскраві та насичені кольори Winshield UVX TM (віншилд) завжди піднімуть настій і вам, і вашій родині!


    Технічні характеристики:
    Товщина: DIN 53353 – 0,20+-0,015 мм. Товщина верхнього акрилового шару DIN 53353 – не менше 50 мкм.
    Погодостійкість: Відповідає вимогам RAL – GZ 716 (1 розділ 1, частина 7), на основі штучних кліматичних випробувань, проведених у відповідності до DIN EN 513 при дозі світлового опромінення 16 GJ/m2. Плівка придатна до використання після 11 000 годин опромінення УФ- промінням лампи UV-A в кліматичній камері пристрою QUV при довжині хвилі 340 нм у відповідності з ASTM G53.
    Глянець: 17-24 одиниць шкали (кут вимірювання – 60 °С).
    Термостійкість: Фактура і глибина малюнку, колір та блиск матеріалу не змінюються при короткочасному впливі високих температур(100 °С – 10 хв) або при впливі помірної температури (65 °С – 24 год).
    Зварювання профілів виконується у відповідності з виробничими інструкціями, що не допускають пошкодження плівки.
    Гнуття профілю при температурі 130 °С і вище може призвести до підвищення блиску поверхні виробу.
    Відносне подовження при розриві вздовж та поперек –100 мм/хв DIN 53377 – не менше 80%.
    Межа міцності при розриві вздовж та поперек 100 мм/хв DIN 53377 – не менше 20 н/мм2.
    Усадка DIN 53377 – Макс. 4 при 100 °С, 10 хв.;Макс. 2,5 при 60 °С, 10 хв.
    Стійкість до хімічного впливу: стійка до побутових миючих та чистячих засобів, жирів, масел, харчових продуктів, рідин на водяній основі та будматеріалів на зразок гіпсу, цементу, аліфатичних бензинів. Нестійка до органічних розчинників та речовин, що їх містять.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору