Ваш авто не уженуть, або як не зробити свій автомобіль здобиччю автокрадія / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Ваш авто не уженуть, або як не зробити свій автомобіль здобиччю автокрадія

  • 27.12.2010

    Ваш авто не уженуть, або як не зробити свій автомобіль здобиччю автокрадія

    Ваш авто не уженуть, або як не зробити свій автомобіль здобиччю автокрадія

    Кожен автовласник не раз замислювався над необхідністю встановлення засобів захисту від викрадення. Щоб встановлене обладнання дійсно захищало автомобіль від угону, потрібно знати його механізм і засоби, які покликані йому запобігти.

    Алгоритм викрадення простий: відкриваються двері (на більшості машин вони відкриваються гачком або лінійкою протягом 1-3 хвилин), злочинець відбігає і дивиться, чи відреагує господар на вторгнення / або завивання сигналізації. Власник, як правило, виглядаючи у вікно і нікого не виявляючи біля свого авто, повторно ставить його під охорону, сварячи при цьому виробників сигналізації, друзів, котрі порадили її встановити, самих установників. Самий малограмотний автохуліган знає, що при повторній постановці під охорону система захисту автомобіля (якою б дорогою вона не була) виключає з охорони несправну зону, зокрема - вже привідчинені двері. Тепер можна спокійно залазити в салон і обстежувати автомобіль (сигналізація вже не спрацює, якщо в салоні не стоїть датчик об'єму; у противному випадку - система захисту автомобіля «завиє» знову) знайти і відключити блок сигналізації (якщо він не захований - 1 хвилина), знеструмити його (якщо стоїть неавтономна сирена, то вона більше не закричить), відкрити капот (якщо не стоїть механічний блокіратор капота - 1 хвилина), зняти блокування двигуна, відновивши штатну проводку (чим безграмотніше встановлена сигналізація - тим менше часу на це треба - 1 -2 хвилини), включити запалювання (перемкнув потрібні дроти, або просто засунувши титанову болванку і зламавши секрет замку - 1-2 хвилини), віджати зчеплення (якщо не стоїть механічний блокіратор - секунди), включити потрібну передачу (якщо не стоїть механічний блокіратор КПШ - секунди) і поїхати (при такому комплексі захисту автомобіля на все - 10-15 хвилин) у потрібному напрямку. Зазвичай попереду рухається супровідна машина, щоб вчасно попередити про можливі неприємні зустрічі. Так працюють професіонали. Як Ви думаєте, хто буде винен в угоні автомобіля? Правильно - викрадач ... і ... господар. Який так і  не прочитав інструкцію з користування сигналізацією, «самовпевнено» вважаючи, що однієї її достатньо для захисту автомобіля та / або встановив її у сусідньому гаражі у знайомого автоелектрика, який чудово розбирається в штатній проводці автомобіля, але не знає жодного «нюансу» установки електронних захисних пристроїв.

    Серед засобів захисту автомобіля від угону найефективнішими по праву можна визнати механічні протиугінні замки. Вони прості в експлуатації і в той же час надійні. У залежності від способу блокування, механічні засоби захисту поділяються на замки капота, замки коробки перемикання швидкостей, замки на кермовий вал і імобілайзери. Окремо слід відзначити замок CONSTRUCT 3 SYSTEM (конструкт три систем), який одночасно блокує і КПШ, і капот автомобіля.

    Застосування механічних протиугінних замків не дасть можливості автозлодію без особливих зусиль викрасти автомобіль. Ознайомившись з різними видами механічних замків, виберіть максимально зручний для користування варіант.

    Монтаж механічних засобів захисту від угону повинні здійснювати професіонали. Контакти сертифікованих сервісних центрів у містах України можна знайти тут.

    Підготовлено з використанням матеріалів сайту auto.race.ru

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору