КОНТРОЛЬ ДОСТУПУ У ДВЕРІ БЕЗПЕКИ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > КОНТРОЛЬ ДОСТУПУ У ДВЕРІ БЕЗПЕКИ

  • 14.11.2011

    КОНТРОЛЬ ДОСТУПУ У ДВЕРІ БЕЗПЕКИ

    КОНТРОЛЬ ДОСТУПУ У ДВЕРІ БЕЗПЕКИ
    У кожному офісному центрі, на промисловому об'єкті є приміщення, що вимагають посиленої безпеки з широкими можливостями контролю доступу та аудиту подій. Вирішення цих двох завдань представили ізраїльські виробники продукції безпеки, які розробили вхідні двері із спеціальним вбудованим блокатором відкриття замку.

    Двері RB-DOORS (ербедоз) з блокіратором KNOCK N'LOCK (нок лок)- це оптимальне рішення і питання безпеки об'єкта, і контролю доступу з аудитом подій.
     
     

     
    Дверне полотно RB-DOORS, в яке вбудована система, має товщину 50 мм з фальцем з двох сторін холоднокатаної листової гальванізованої оцинкованої сталі (1,25 мм) і п'ять-шість (залежно від ширини полотна) металевих ребер жорсткості. Двері укомплектовані нижнім додатковим механізмом М12 Gladiator, замком 4-х спрямованого замикання, регульованими і захищеними від знімання завісами і сталевою рамою. Усередині виробу знаходиться мінеральна вата.

    Принцип роботи вмонтованого в двері блокіратора KNOCK N'LOCK (кнок лок) полягає в тому, що він блокує рух самого механізму замка. Таким чином, для того, щоб відкрити замок, необхідно спочатку розблокувати блокувальний пристрій. Тому, навіть маючи «рідний» ключ від замка, не можна буде відкрити двері, попередньо не «розкодувавши» їх.
     
    Що ж при цьому представляє сам блокіратор і який принцип його роботи? Це спеціальний пристрій, що знаходиться усередині дверей і непомітний зовні.
     
    KNOCK N'LOCK (кнок ен лок) встановлюється усередині дверного полотна і не має зовні жодних деталей, що забезпечує абсолютний захист від спроб несанкціонованого відкривання.

    Ключ являє собою брелок з цифровою клавіатурою, за розміром нагадує брелок від автомобільної сигналізації.

    Для розблокування пристрою досить набрати код на ключі-брелоку і злегка притиснути його до дверей. Код передається блокуючому пристрою за допомогою акустичного сигналу через полотно дверей, всередину. Після цього Ви вже зможете за допомогою рідного ключа провернути механічний замок.
     

     
    У разі втрати ключа-брелока повністю виключена можливість його несанкціонованого використання шляхом підбору фізичного коду. Власнику ж досить просто придбати новий брелок.

    Цей пристрій абсолютно автономний. Живлення здійснюється від літієвого елемента, ресурс якого дорівнює 3-4 рокам - при 10 відмиканнях на добу. Зрозуміло, що доступ до батарейки буде можливий тільки при відкритих дверях.

    У випадку, якщо батарейка, все ж «сіла», в блоці керування блокіратором сформується імпульс на відкриття блокіратора і останній буде переведений в нормально відкритий стан. І Ви зможете продовжувати закривати / відкривати двері, використовуючи лише рідний ключ, до заміни батареї живлення.

    Фізичний код доступу блоку управління блокіратора - плаваючий. Він складається з 4-х, 5-ти або 6-ти цифр і має мільярди можливих комбінацій. Він передається серією з 17 дискретних ударів, що являє собою комбінацію криптостійких тимчасових інтервалів між ударами, яка змінюється з кожною передачею фізичного коду і має егімілліарди (мільярди мільярдів) варіантів.
     
    Таким чином в результаті отримуємо такі можливості:
    1. Значно збільшуєте свою безпеку;
    2. У разі застосування особливих модифікацій даного замка, зможете повністю контролювати події по даних дверей, по суті, побудувати повноцінну систему контролю доступу. Особливо це корисно для офісів компаній.

    Наприклад, Ви зможете дати довіреній людині доступ до приміщення на один, або обмежене число разів; дозволяти доступ у певні дні та проміжки часу. І, звичайно ж, Ви зможете знімати повний журнал аудиту подій.

    KNOCK N'LOCK (кнок лок) має функцію аудиту журналу подій, тобто дає змогу знати, хто, в який день і в який час відкривав (або намагався) відкрити двері. Ця функція реалізується за допомогою додаткового програмного забезпечення. Таким чином, ви зможете не тільки повністю контролювати переміщення по окремих приміщеннях, а й створювати в рамках одного об'єкта, зони підвищеної безпеки.
     
     
    Таким чином, за допомогою представлених розробок і наших фахівців Локсмайстер-центрів Ви зможете не тільки надійно захистити себе і своє майно, а й повноцінно керувати своєю безпекою.
     
    Враховуючи, що двері є елементом інтер'єру приміщення і мають його органічно доповнювати, виробники подбали і про цей важливий аспект. Двері RB-DOORS, в які монтується KNOCK N'LOCK (нок ен лок), мають простий і лаконічний дизайн. Вироби можна замовити в різних дизайнерських оформленнях (ПВХ покриття, патина, декоративні накладки), але найпопулярнішим для корпоративних об'єктів рішенням є покриття порошковою фарбою. Ця фарба має підвищену твердість і міцність, низьку займистість і високу зносостійкість. Варіанти кольорових рішень покриття дверей RB-DOORS (рб доз) цією фарбою найрізноманітніші - кожен зможе вибрати відповідний колір під свій об'єкт!
     
     
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору