АМТТ ТРЕЙД: «Ми пропонуємо високоякісну ламінацію ПВХ профілю» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > АМТТ ТРЕЙД: «Ми пропонуємо високоякісну ламінацію ПВХ профілю»

  • 08.05.2012

    АМТТ ТРЕЙД: «Ми пропонуємо високоякісну ламінацію ПВХ профілю»

    АМТТ ТРЕЙД: «Ми пропонуємо високоякісну ламінацію ПВХ профілю»

    Компанія СПВ Компані Лтд є постачальником високоякісного ПВХ покриття ізраїльського виробництва Кіббуц Haogen.  Серед партнерів за даним напрямом -    АМТТ ТРЕЙД, підприємство-лідер, що спеціалізується на виробництві алюмінієвих систем. Про особливості роботи, реалізовані проекти та співробітництва  компаній  розповіла керівник відділу ламінації групи компаній  АМТТ ТРЕЙД Анна Князева.

     
    Анна Князева
    керівник відділу ламінації групи компаній  АМТТ ТРЕЙД
     
    Розкажіть в кількох словах про групу компаній АМТТ - місце на вітчизняному ринку, цінностях і принципах, яких компанія дотримується в роботі з клієнтами та партнерами.

    АМТТ ТРЕЙД існує на ринку з 1996 року і на сьогоднішній день є лідером з виробництва алюмінієвих систем різного призначення і складності в Україні.
     

    Компанія має власну виробничу базу, висококласних технічних фахівців. Робота всіх структур АМТТ ТРЕЙД пов’язана між собою, а це, в свою чергу, дає змогу нам постійно розширювати спектр послуг і обсяги виробництва із застосуванням передових технологій у галузі будівництва. Принципи, на яких базується наша робота - це якість, найкоротші терміни і гарантія.
     
     
    У число реалізованих АМТТ Трейд проектів входять стадіони, бізнес- і торгово-розважальні центри, інститути та об'єкти органів державної влади. Є серед загального числа видатних проектів ті, якими компанія пишається найбільше?

    Кожен реалізований проект - це наша гордість. Завод компанії має високотехнологічний виробничий цикл, що дає змогу виготовляти фасадні системи будь-якої складності та конфігурації. Серед реалізованих проектів компанії АМТТ Стадіон «Локомотив» (Олімпійський) у Донецьку, Комплекс будівель Федерації Футболу України в Києві, ряд бізнес-центрів А-класу в містах України, всесвітньо відомий табір «АРТЕК» в Криму, Монетний двір Нацбанкка...
     
    З останніх - це проект Новопечерські Липки. Площа робіт на об'єкті склала 100 000 кв.м.
     
     
    Яке з досягнень очолюваного Вами відділу можете назвати найбільш успішним проектом за минулий рік?

    Наша Компанія АМТТ ТРЕЙД пропонує послугу з ламінації ПВХ профілю, алюмінію і дерева а так же підвіконь до 300 мм шириною. Наші фахівці працюють на турецькому обладнанні нового покоління. Профіле-ламінуючий верстат служить для облицювання профілів з використанням термоплавкого клею ПУР Хотмелта Kleiberit (Німеччина).
     
    Своїм клієнтам і партнерам ми пропонуємо високоякісну ламінацію ПВХ профілю під будь-яку структуру дерева. На заводі, розташованому в Києві, є вся необхідна виробнича база, що дає змогу втілювати в життя найскладніші проекти. Як раз в цьому напрямку і був реалізований останній проект - Новопечерські Липки по вулиці Драгомирова.
     
     
    Якщо говорити про роботу з продукцією з асортименту SPV Company Ltd., які переваги можна відзначити?

    Якість і дизайн плівки говорять самі за себе - ми використали колір Birch Tree для нашого об'єкта Новопечерські Липки. Різноманітність кольорових рішень покриття надають можливість вибрати оптимальне рішення для того чи іншого об'єкта. Покриття має виражену структуру дерева, завдяки чому досягається максимальна наближеність до природних матеріалів.
     
     
     
    Які тренди дизайну сьогодні можна відзначити як популярні у ламінації профілю?

    Найбільшою популярністю і попитом сьогодні користуються плівки, що імітують структуру дерева різних відтінків.

    АМТТ Трейд і SPV Company Ltd. є партнерами з 2011 року. Як Ви бачите розвиток партнерських відносин компаній?

    Раціональний підхід, якість і професіоналізм, готовність до змін і постійний розвиток, які є базовими принципами роботи наших компаній, дають змогу в найкоротші терміни виконувати поставлені завдання. Тому вважаю, що партнерські відносини з компанією «СПВ Компані Лтд» стануть ще міцнішими і спільно ми зможемо побудувати великі об'єкти.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору