Вхідні двері - безпека від професіоналів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Статті та огляди
Головна > Інфоцентр > Статті та огляди > Вхідні двері - безпека від професіоналів

  • 22.05.2013

    Вхідні двері - безпека від професіоналів

    Вхідні двері - безпека від професіоналів
    Основне призначення вхідних дверей – захищати житло від стороннього вторгнення.
     
    Купувати надійні двері потрібно в Локсмайстер-центрі, професійному місці продажу продукції безпеки, де насамперед приділяють увагу захисту житла і доповнюють виріб дизайнерським супроводом і якісним декором.
     
     
    Де шукати надійні вхідні двері?

    Щоб двері були безпечними, в них не повинно бути вразливих місць. Оптимальна конструкція дверей - металева з ребрами жорсткості і замком, який забезпечує замикання в декількох напрямках. Але, як свідчить статистика квартирних крадіжок, тільки 23% дверей відкривають силовим способом. Решта 77% відкривають за допомогою відмичок або зламу замкового циліндра. Тому особливу увагу слід приділити секретному механізму замка - циліндру. На жаль, більшість пропонованих на ринку України дверей укомплектовані дешевими китайськими циліндрами або сувальдними замками. Наявність товстого листа металу аж ніяк не гарантує безпеку і додає зайву вагу, що призводить до провисання і заїдання дверей вже через кілька місяців експлуатації.
     
    Для придбання продукції безпеки слід звертатися в професійні місця продажу – Локсмайстер-центри. Центри, які є членами Української Локсмайстер Федерації, дотримуються найвищих стандартів безпеки. Тому в їх асортименті тільки якісні двері провідних зарубіжних і українських виробників із замками відомих світових брендів Mul-T-Lock®, Esety®. Менеджер Локсмайстер-центру укомплектує вхідні двері циліндром Mul-T-Lock® (Ізраїль), Abloy® (Фінляндія), Vachette® (Франція), Kaba® (Швейцарія). Тільки з циліндром такого рівня ви зможете відчувати себе захищеним від зламу відмичками. Але і цього не достатньо. Сам циліндр потребує надійного захисту від вандальної атаки. Для цього призначена захисна фурнітура, яка має протектор циліндра або броненакладки. Еталоном захисної фурнітури для вхідних дверей є чеська фурнітура Rostex®, яка виготовляється з нержавіючої сталі і має високі експлуатаційні характеристики. Отже, правильний вибір дверей – це надійний конструктив з якісним замком і високосекретними циліндром, захищеним фурнітурою.
     
     
    Професійна комплектація дверей у Локсмайстер-центрі пристроями замикання і широкий вибір варіантів декорування дверного полотна дає змогу замовнику отримати вхідні двері, які повністю відповідають його індивідуальним вимогам
     
     
    «Розумні» двері-сейф

    Кожна сім'я унікальна і має індивідуальні потреби. Наприклад, у вашій сім'ї є діти або літні люди, яким потрібен догляд. Спеціаліст Локсмайстер-центру укомплектує двері циліндром Mul-T-Lock® Interactive® FleX Control. Він дає змогу дозволяти і забороняти доступ визначеним ключам. Якщо будинок або квартира надовго залишаються без нагляду, вхідні двері необхідно обладнати додатковими системами. Ультимативну безпеку гарантують «двері-сейф» - ізраїльські вхідні двері RB-Doors® (Mul-T-Lock) моделі G849 з інтегрованим всередину полотна електромеханічним блокіратором Knock'N Lock™ BD825 (Ізраїль). Замок не видно ні з зовнішньої, ні з внутрішньої сторони полотна, виріб відкривається за допомогою кодового брелока.
     
    Під час щоденної експлуатації важливо, щоб двері не скрипіли, не заїдали, щоб не було протягів - за це відповідає професійний монтаж. Тільки у Локсмайстер-центрі запропонують комплексне рішення - укомплектують двері додатковим замком, домофоном, дотягувачем, засобами контролю стану дверей. Наявність сервісного центру дозволяє виготовити додаткові ключі, об'єднати двері у майстер-систему з іншими пристроями замикання, замовити монтаж додаткового обладнання, за необхідності викликати майстра для заміни або перекодування циліндра.
     
     
     
    Декор – завершальний штрих

    Серед переваг Локсмайстер-центру - необмежені можливості декорування дверей. Декор замовляється індивідуально на кожні двері - можна вибрати і матеріал декорування, і колір, і малюнок. Співпрацюючи з провідними виробниками декору МДФ-Vinorit® і МДФ-шпон в Україні, фахівці Локсмайстер-центру запропонують унікальні серії дизайну дверей, розроблять малюнок на замовлення клієнта, нададуть консультацію професійного дизайнера для підбору малюнка, кольору, фурнітури. Накладка з МДФ плити, ламінованої ізраїльської плівкою Vinorit®, не вигорає і не боїться вологи, тому може використовуватися на вулиці, забезпечуючи ще й високу тепло та звукоізоляцію. Двері RB-Doors® серії ART спеціально розроблені для декорування накладками.
     
     
    Завдяки наявності гальванізованої сталі на обох сторонах полотна монтаж декоративних накладок на двері RB-Doors® можна здійснити після закінчення ремонту у зручний для замовника час.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Вгору