«СПВ Компані Лтд.», лідер у галузі захисту автомобілів від угонів в Україні, провела всеукраїнський з'їзд регіональних торгових п... / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «СПВ Компані Лтд.», лідер у галузі захисту автомобілів від угонів в Україні, провела всеукраїнський з'їзд регіональних торгових п...

  • 25.10.2010

    «СПВ Компані Лтд.», лідер у галузі захисту автомобілів від угонів в Україні, провела всеукраїнський з'їзд регіональних торгових представників

    «СПВ Компані Лтд.», лідер у галузі захисту автомобілів від угонів  в Україні, провела всеукраїнський з'їзд регіональних торгових представників

    Наприкінці жовтня у столиці відбувся 10 ювілейний з’їзд регіональних торгових представників «СПВ Компані Лтд.».

    У вступному слові регіональний менеджер Департаменту безпеки автомобілів «СПВ Компані Лтд.» Микола Безсмертний розповів про нинішню ситуацію та майбутні тенденції на автомобільному ринку України та світу. Так, за словами фахівця, аналітики прогнозують позитивні зміни щодо об’ємів продажів автомобілів у 2011 році. Втішні тенденції очікуються у наступному році і на ринку механічних протиугінних засобів. «Якщо проаналізувати ряд факторів, то можна робити оптимістичні прогнози, - зазначив пан Микола щодо ринку механічних протиугінних засобів у 2011 році, - очікується зростання на 25% у порівнянні з 2010 роком». Так, посилаючись на прогнози аналітиків, спеціаліст зазначив, що відновлення об’ємів продажів на ринку автомобільної безпеки до рівня 2008 року відбудеться у 2015. Виходячи із зазначеного, можна робити висновок про позитивну динаміку ринку засобів автомобільної безпеки на найближчі п’ять років. Закінчуючи доповідь, Микола Безсмертний закликав регіональних торгових представників до активної співпраці з дилерським підприємством.
     
     
    Директор з маркетингу «СПВ Компані Лтд.» Андрій Сидоренко говорив про необхідність популяризації механічних протиугінних засобів серед широкого кола автовласників. Доповідач акцентував увагу присутніх на низці питань, що потребують першочергового вирішення та означив пріоритетні напрямки роботи на найближчий час. «Стабільні поставки, стабільний сервіс, стабільна якість продукції - це ті чинники, які дозволяють розвивати ринок механічних протиугінних замків в Україні», – зазначив пан Андрій.
     
    Окрему увагу на зборах приділили формуванню цінової політики на механічні протиугінні засоби у регіонах України.
     
    Під час зборів спеціалісти з технічної підтримки «СПВ Компані Лтд.» та регіональні торгові представники обговорювали технічні особливості деяких моделей механічних протиугінних замків, що представлені у асортименті компанії.
     
    Для колег з регіонів «СПВ Компані Лтд.» підготувала приємні подарунки та цікаву розважальну програму. По завершенню офіційної частини учасники з’їзду грали в боулінг у складі трьох команд.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору