Наш давній клієнт, компанія JTI Україна довірила безпеку своїх нових авто протиугінним замкам CONSTRUCT / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Наш давній клієнт, компанія JTI Україна довірила безпеку своїх нових авто протиугінним замкам CONSTRUCT

  • 22.01.2016

    Наш давній клієнт, компанія JTI Україна довірила безпеку своїх нових авто протиугінним замкам CONSTRUCT

    Наш давній клієнт, компанія JTI Україна довірила безпеку своїх нових авто протиугінним замкам CONSTRUCT
    Коли йдеться про такі важливі речі, як безпека майна та захист автомобіля від викрадення, компромісів просто не може бути. Адже легше завчасно подумати про безпеку, ніж потім скаржитись на долю.
     
    Один із провідних виробників тютюнової продукції в Україні JTI Україна довірила безпеку своїх нових авто лідеру на ринку протиугінних пристроїв – чеським протиугінним замкам CONSTRUCT®.
     
    JTI Україна звернулась до нашого кращого партнера ТОВ «Саміт Моторз Україна» - офіційного дилера Toyota та Lexus в Україні. Поповнивши свій автопарк новими автомобілями TOYOTA, вона також вирішила захистити їх від викрадення, встановивши механічні протиугінні блокіратори CONSTRUCT®.
     
    Протиугінний замок CONSTRUCT® КПШ (Конструкт) 
    Сервісними спеціалістами компанії ТОВ «Саміт Моторз Україна» було проведено професійний монтаж блокіраторів КПШ, відповідно до всіх стандартів TOYOTA.

    Провідні українські компанії продовжують довіряти безпеку своїх автомобілів саме класичним механічним протиугінним замкам CONSTRUCT® КПШ, які одночасно забезпечують належний захист від викрадення і є довговічними й простими в користуванні.
     
    Протиугінні замки CONSTRUCT® КПШ для автопарку JTI Україна  Протиугінні замки CONSTRUCT® КПШ для автопарку JTI Україна  Протиугінні замки CONSTRUCT® КПШ для автопарку JTI Україна  Протиугінні замки CONSTRUCT® КПШ для автопарку JTI Україна
    Принцип дії механічних протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ полягає у надійному блокуванні коробки перемикання швидкостей у режимі «Паркінг» (автоматичні КПШ) або режимі «Задній хід» (механічні КПШ).
     
    Виробництво протиугінних замків CONSTRUCT® КПШ здійснюється у заводських умовах в Чехії з 1991 року. Усі протиугінні системи CONSTRUCT® (Конструкт) відповідають найвищим європейським вимогам з безпеки автомобілів, а технологія базується на багаторічних наукових розробках кращих спеціалістів галузі протиугінної безпеки.
     
    Ми, як генеральний імпортер протиугінних систем CONSTRUCT® в Україні, дуже цінуємо такий досвід співпраці з JTI Україна та сподіваємось на подальше співробітництво.
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про механічний блокіратор КПШ (Перше рішення з протиугінного захисту) від чеського виробника протиугінних замків - CONSTRUCT® (Конструкт) читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи механічного замка КПШ дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору