Ручки-скоби ROSTEX – солідно, зручно, довговічно / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Ручки-скоби ROSTEX – солідно, зручно, довговічно

  • 19.02.2016

    Ручки-скоби ROSTEX – солідно, зручно, довговічно

    Ручки-скоби ROSTEX – солідно, зручно, довговічно
    «СПВ Компані Лтд.» рада повідомити, що колекція ручок-скоб чеського виробника ROSTEX® (Ростекс) поповнилася ще однією цікавою моделлю - GAMA. Дана модель має злегка вигнуту у площині форму, що робить її більш елегантною у порівнянні із двома більш масивними «сестрами»: Direct та Architect.
     
    Чому ми рекомендуємо продукцію ROSTEX®:
    Унікальні конструктивні рішення захисту від зламу
    Високоякісні матеріали та зносостійке покриття
    Варіації дизайну на будь-який смак
    Майже 90-річна історія успіху підприємства
     
    Відтепер асортимент ROSTEX® (Ростекс) налічує 6 моделей ручок-скоб з нержавіючої сталі з обробкою «Нержавіюча сталь матова». Всі ручки-скоби ROSTEX® (Ростекс) призначені для використання поза приміщеннями - завдяки застосуванню виключно нержавіючої сталі вони мають високу стійкість до впливу вологи і перепадів температур.
    Три моделі ROSTEX® (Ростекс): Direct, Architect і Gama - призначені для застосування на вхідних металевих і дерев'яних дверях. Ручка-скоба на вхідних дверях виконує функції фіксованої ручки і не дозволяє відкрити двері, навіть якщо вони замкнені на заскочку.
    Для захисту циліндра дверного замка ми рекомендуємо встановлювати протектор ROSTEX R3 Quadrum, а для управління заскочкою з внутрішньої сторони - поворотну ручку ROSTEX R4 Quadrum з обробкою «Нержавіюча сталь матова».

    Ручки-скоби Direct, Architect і Gama можуть встановлюватися як вертикально, так і горизонтально і відіграють ключову роль для створення дизайну вхідних дверей, адже з масивною ручкою-скобою з нержавіючої сталі двері виглядають солідно, стильно і дорого, а користуватися ними - суцільне задоволення!
     
     
    Три інші моделі ROSTEX® (Ростекс): Verona, Dublin, Geneva - призначені для застосування на профільних дверях з металопластику або алюмінію для зовнішнього і внутрішнього застосування. У комплекті цих ручок вже є накладка на циліндр з протектором і поворотна ручка для управління заскочкою з внутрішньої сторони. Ці комплекти підійдуть як для приватного застосування, так і для корпоративних об'єктів з контролем доступу - електро-защіпкою і кодовим або картковим контролером.
    У будь-якому випадку, яку б модель ROSTEX® (Ростекс) Ви не обрали, незмінним залишається єдине - якість. Бездоганна якість кожного виробу, підтверджена сотнями тисяч споживачів у всьому світі.
     
    З усією колекцією захисної та інтер’єрної фурнітури ROSTEX® можна ознайомитись на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», докладніше про продукцію ROSTEX® читайте також у журналі «Замки і ключі» та у блозі bezpeka.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

     

    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору