Преміальна система CONSTRUCT e-Safetronic на варті захисту нового Lexus RX / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Преміальна система CONSTRUCT e-Safetronic на варті захисту нового Lexus RX

  • 22.02.2016

    Преміальна система CONSTRUCT e-Safetronic на варті захисту нового Lexus RX

    Преміальна система CONSTRUCT e-Safetronic на варті захисту нового Lexus RX
    Новий Lexus RX — легендарний кросовер класу «люкс», у якому вдало поєднано ефектний дизайн, технічні інновації та функціональність.

    Представлений в офіційних дилерських центрах Lexus наприкінці січня 2016 року, новий RX – це четверте покоління моделі, що уособлює еволюцію та прогресивний дизайн Lexus.

    Зовнішній вигляд кросовера став більш яскравим та атлетичним, а гострі вигини та лінії є продовженням дизайнерської мови, започаткованої в останніх моделях Lexus – IS, NX і особливо RC.
     
    Новий Lexus RX – потужний, вишуканий і, безсумнівно, розкішний, але навіть ці слова не зможуть повною мірою передати відчуття від нового автомобіля. Цілковито новий RX став найограненішою моделлю Lexus та пропонує своїм власникам неабиякий рівень розкошів вже у базовому виконанні!
    Протиугінній замок CONSTRUCT e-Safetronic спеціально для Lexus RX 2016
     
    Протиугінна система CONSTRUCT e-Safetronic для Lexus RX  Протиугінна система CONSTRUCT e-Safetronic для Lexus RX  Протиугінна система CONSTRUCT e-Safetronic для Lexus RX  Протиугінна система CONSTRUCT e-Safetronic для Lexus RX
    Паралельно з презентацією нового автомобіля технічні спеціалісти CONSTRUCT Ательє розробили новий преміальний протиугінній замок CONSTRUCT e-Safetronic спеціально для Lexus RX 2016 модельного року, який отримав номер - EMZ 49-130.
     
    CONSTRUCT e-Safetronic – це електромеханічна протиугінна система класу «преміум», в якій втілені найкращі традиції компанії CONSTRUCT по виготовленню механічної частини з інноваційними електронними технологіями.

    CONSTRUCT e-Safetronic являє собою електромеханічний замок, що самостійно, без втручання власника, блокує важіль коробки перемикання швидкостей (КПШ) після того, як важіль КПШ встановлений в потрібне положення "P", а двигун вимкнений.
    Протиугінній замок CONSTRUCT e-Safetronic спеціально для Lexus RX 2016
    Для розблокування CONSTRUCT e-Safetronic достатньо прикласти безконтактний чіп до відомого водієві місця в автомобілі. Наявність модуля ідентифікації дозволить визначити право даної картки на розблокування системи. Така процедура - єдиний спосіб деактивації системи.

    Системи CONSTRUCT e-Safetronic виготовляються на чеському підприємстві CONSTRUCT, яке відоме у всьому світі як виробник високоякісних протиугінних пристроїв, має низку дипломів, в числі яких - про атестацію Міністерством транспорту та зв'язку Чеської Республіки.
     
    CONSTRUCT e-Safetronic - зручний, комфортний і надійний пристрій, який допоможе захистити автомобіль від викрадення.

    Завдяки відмінній якості, зручності і високим експлуатаційним характеристикам CONSTRUCT e-Safetronic користується значним попитом серед власників преміальних автомобілів. Долучайтесь і Ви!
     
    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору