Супутникова система безпеки iWatcher Guard- надійний захисник Вашого автомобіля / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Супутникова система безпеки iWatcher Guard- надійний захисник Вашого автомобіля

  • 26.02.2016

    Супутникова система безпеки iWatcher Guard- надійний захисник Вашого автомобіля

    Супутникова система безпеки iWatcher Guard- надійний захисник Вашого автомобіля
    В умовах, коли кількість викрадень автомобілів як в Києві, так і в Україні зростає загрозливо швидкими темпами, причому автомобілі будь-якої марки, року випуску і технічного стану викрадають не тільки вночі, але і вдень незалежно від того, хто власник, особливо актуальним стає питання ефективного захисту авто від угону.

    Безумовно, єдиного «чарівного» рецепту для захисту автомобіля від угону не існує, проте, на думку фахівців, супутникові системи на сьогоднішній день є одними з найбільш оптимальних варіантів забезпечення безпеки автомобіля як за ціною, так і за своїми функціональними властивостями і можливостям.
     
    Супутникові системи безпеки автомобілів тільки починають завойовувати популярність, тому з метою оцінки їх можливостей фахівці авторизованого центру з монтажу протиугінних систем CONSTRUCT Ательє виконали тестову установку декількох супутникових систем безпеки iWatcher Guard, що зараз проходять тестові випробування на декількох автомобілях в Україні.
    Супутникових систем безпеки iWatcher Guard від SPETROTEC®
    iWatcher Guard – це універсальна і економічна GSM/GPS протиугінна система тривожної сигналізації і контролю, в якій глобальна система позиціонування (GPS) використовується для стеження за координатами автомобіля, а мережа GSM - для управління і моніторингу стану автомобіля за допомогою SMS і каналів зв'язку GPRS.
     
    Система iWatcher Guard складається з
     
    Система iWatcher Guard дозволяє

    Механізм постановки та зняття системи з охорони
     
    Графічний інтерфейс зручного смартфон-додатку дозволяє дистанційно керувати iWatcher Guard і отримувати від автомобіля важливі дані, а також сигнали тривоги.
     

    Використання супутникової системи безпеки iWatcher Guard надає будь-якому автовласнику чудову можливість захистити свій автомобіль від викрадення, а висококваліфіковані фахівці CONSTRUCT Ательє готові Вам у цьому всебічно допомогти!
     
    Докладніше про сучасні протиугінні системи читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних систем SPETROTEC® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
    Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору