CONSTRUCT Ательє підтверджує: механіка надійніше! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCT Ательє підтверджує: механіка надійніше!

  • 24.02.2016

    CONSTRUCT Ательє підтверджує: механіка надійніше!

    CONSTRUCT Ательє підтверджує: механіка надійніше!
    Як відомо, економічна ситуація в країні безпосередньо впливає на криміногенну обстановку. І чим гірша ситуація в економіці, тим вище статистика крадіжок, як квартирних, так і автотранспорту. Адже останній можна вигідно перепродати, розібрати на запчастини, і, нарешті, просто повернути власнику за винагороду. Щоб захистити себе від подібної неприємної ситуації, фахівці CONSTRUCT Ательє - авторизованого центру по монтажу протиугінних систем CONSTRUCT®, радять в обов'язковому порядку надійно захищати свій автомобіль шляхом установки новітніх протиугінних систем.
     
    Тільки в CONSTRUCT Ательє:
    Широкий спектр механічних, електромеханічних і електронних засобів захисту автомобіля від угону;
    Монтаж протиугінних систем виконають професійні інженери-конструктори, які пройшли навчання безпосередньо на заводі-виробнику протиугінних систем CONSTRUCT®;
    Запропонують ексклюзивну розробку протиугінної системи у випадку, якщо модельне рішення відсутнє.
     
     
    У цьому контексті викликає інтерес повчальна історія одного з клієнтів CONSTRUCT Ательє. За його словами, встановити додаткові засоби захисту на свій нинішній автомобіль - Toyota Highlander - його спонукав гіркий досвід. Оскільки нещодавно він став жертвою автовикрадачів, які викрали в нього автомобіль Toyota Camry, який так і не вдалося знайти і повернути.
     
    Щоб подібна ситуація не повторилася, до захисту свого нинішнього автомобіля клієнт вирішив підійти більш відповідально. З огляду на те, що в автомобілі був неповний комплект ключів від вже встановленого там замку CONSTRUCT® КПШ, за рекомендацією CONSTRUCT Ательє було виконане перекодування циліндра замка CONSTRUCT® КПШ, і власник отримав повністю новий комплект ключів до нього.
    Ппротиугінний захист SPETROTEC +  CONSTRUCT® HL для Toyota Highlander
    Після консультації з фахівцями CONSTRUCT Ательє було прийнято рішення додатково посилити захист автомобіля від угону шляхом установки клавіатурного імобілайзера SPETROTEC, і замка капоту CONSTRUCT® HL.
     
    Принцип роботи SPETROTEC + HOOD-LOCK
     
    У підсумку, допрацьована фахівцями CONSTRUCT Ательє протиугінна система настільки сподобалася клієнтові, що він попросив демонтувати встановлену в Toyota Highlander сигналізацію і зі словами: "Механіка надійніше, бо не сканується," - залишив її на пам'ять! Фахівці CONSTRUCT Ательє з цим твердженням повністю згодні.

    Докладніше про протиугінні системи читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.
     
     
    Детальніше про електромеханічну протиугінну систему EMZ i10 читайте ТУТ. Принцип дії дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних систем SPETROTEC® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору