Нові пригоди від CONSTRUCT Ательє або замок і BMW до Києва доведе! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові пригоди від CONSTRUCT Ательє або замок і BMW до Києва доведе!

  • 17.03.2016

    Нові пригоди від CONSTRUCT Ательє або замок і BMW до Києва доведе!

    Нові пригоди від CONSTRUCT Ательє або замок і BMW до Києва доведе!

     CONSTRUCT Ательє – це авторизований центр з монтажу найсучасніших протиугінних систем, фахівці якого завдяки наявності унікального досвіду з розробки комплексних рішень в області автомобільної безпеки, а також широкого асортименту протиугінних систем надійно захистять Ваш автомобіль від викрадення.

    20-річний досвід на ринку протиугінних систем, широка географія реалізованих проектів і професійний підхід до вирішення проблеми захисту від угону свідчать про бездоганну репутацію CONSTRUCT Ательє, тому сенс відомої приказки "Язик до Києва доведе" інженерам-конструкторам Ательє зрозумілий не з чуток. Адже у питаннях ультимативного захисту автомобіля не може бути компромісів. 

     
    CONSTRUCT Ателье
     
    Правда, у випадку з CONSTRUCT Ательє, швидше, не язик, а евакуатор, і не доведе, а довезе, і не просто до Києва, а в інженерно – інсталяційнийцентр. І, безумовно, краще це зробити відразу після придбання, як це зробив власник новітнього «баварця» BMW X1. Мабуть, в цій події не було б нічого незвичайного, якби не передісторія появи самого автомобіля у стінах CONSTRUCT Ательє.
     
    Справа в тому, що власник нового BMW відмовлявся забирати його з автосалону без встановленого замка КПП CONSTRUCT. Однак модельний замок CONSTRUCT на новий BMW X1 ще не був розроблений, тому встановити його безпосередньо в автосалоні не представлялося можливим.
     
    Представник автосалону зв'язався з фахівцями CONSTRUCT Ательє та домовився про розробку та встановлення замка. В обумовлений час автомобіль був доставлений на евакуаторі в інженерно-інсталяційний центр, де висококваліфікованими інженерами - конструкторами були проведені всі необхідні роботи по моделюванню і монтажу механічного замка КПП CONSTRUCT. Весь процес зайняв всього два дні, а вже на третій новий BMW X1, обладнаний надійною протиугінним механічним захистом - замком КПП CONSTRUCT - знову було завантажено на евакуатор і відправлено своєму щасливому власнику.
     
    Противоугонные системы CONSTRUCT® для BMW X1  Противоугонные системы CONSTRUCT® для BMW X1  Противоугонные системы CONSTRUCT® для BMW X1  Противоугонные системы CONSTRUCT® для BMW X1
    Замок КПП CONSTRUCT

     

    Ця історія ще раз підтверджує, що ані відстань, ані відсутність розробленого модельного замка ніяк не може перешкодити надійно убезпечити свій автомобіль від посягань шахраїв. А досвідчені фахівці CONSTRUCT Ательє завжди готові оперативно допомогти, пропонуючи ексклюзивні рішення в області автомобільної безпеки.

     Матеріали по темі:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору