Протиугінна преміум-система CONSTRUCT e-Safetronic – новий вимір захисту Toyota RAV4 і Land Cruiser 200. / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протиугінна преміум-система CONSTRUCT e-Safetronic – новий вимір захисту Toyota RAV4 і Land Cruiser 200.

  • 23.03.2016

    Протиугінна преміум-система CONSTRUCT e-Safetronic – новий вимір захисту Toyota RAV4 і Land Cruiser 200.

    Протиугінна преміум-система CONSTRUCT e-Safetronic – новий вимір захисту Toyota RAV4 і Land Cruiser 200.
    Автомобілі Toyota користуються незмінно високою популярністю серед українських споживачів, які по праву оцінили незрівнянну якість, надійність, високі експлуатаційні характеристики та комфорт японських автомобілів. Тому поява нової моделі Toyota в Україні – це завжди подія для поціновувачів всесвітньо відомого японського бренду. Проте не варто забувати, що так само як і для майбутніх автовласників, поява нового автомобіля – новий виклик для автовикрадачів, які значно активізувалися в Україні за минулий рік. 
    Нові Toyota RAV4 і Toyota Land Cruiser 200, які нещодавно були представлені на українському ринку, потребують невідкладного високоякісного професійного захисту. Для того,  щоб зберегти довгоочікувану покупку та власні нерви неушкодженими, спеціалісти CONSTRUCT Ательє спеціально для нових автомобілів  Toyota RAV4 і ToyotaLand Cruiser 200 розробили протиугінній замок преміум–класу  CONSTRUCT e-Safetronic, що рекомендують встановлювати найбільш вибагливим власникам, які не визнають жодних компромісів у питаннях захисту та потребують найбільш досконалого та високоякісного захисту свого нового автомобіля. 
     
     
    Адже, як нагадують фахівці CONSTRUCT Ательє, жодна страховка не в змозі захистити автомобіль так, як це роблять найсучасніші протиугінні системи активного захисту, що ефективно поєднують як механічні, так і електронні засоби.
     
    CONSTRUCT e-Safetronic – остання розробка чеської компанії CONSTRUCT – одного з світових лідерів у виробництві механічних та електромеханічних протиугінних систем. Цей електромеханічний замок, що якнайкраще поєднує традиції по виготовленню механічної частини з інноваційними електронними технологіями сьогодення, доступний для встановлення вже зараз!
     
    Для нового Toyota RAV4 електромеханічна протиугінна система CONSTRUCT e-Safetronic має номер - EMZ 92-109,  а для нового Toyota Land Cruiser 200 - EMZ 92-091.
     
    Основні переваги преміальної електромеханічної протиугінної системи CONSTRUCT e-Safetronic ®:
    зручність та простота використання, адже система ставиться під охорону автоматично, механічно блокуючи перемикання селектора КПШ, та легко знімається з охорони завдяки наявності спеціального чіпа;
    високий рівень секретності, адже встановлена на автомобіль система повністю скрита у підконсольному просторі;
    неможливість перехоплення сигналу чіпа на відстані, що унеможливлює застосування більшості електронних засобів викрадення автомобіля.

    CONSTRUCT e-Safetronic самостійно, без втручання власника, завдяки наявному електроприводу, блокує важіль коробки перемикання швидкостей (КПШ). Розблокування CONSTRUCT e-Safetronic здійснюється лише за наявності безконтактного чіпа, який треба прикласти до відомого водієві місця в автомобілі. CONSTRUCT e-Safetronic забезпечує найкращий захист автомобіля, зручність, та комфорт, який так цінують власники автомобілів преміум-класу. CONSTRUCT e-Safetronic – справді якісний захист без жодних компромісів!

    Докладніше про протиугінні системи CONSTRUCT® читайте на сайті генерального імпортера – «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та у блозі construct.spv.ua від найкращих спеціалістів галузі.

     
     
    Детальніше про систему CONSTRUCT® SAFETRONIC (Конструкт Сейфтронік), яка виконує автоматичну постановку автомобіля під охорону після вимкнення запалювання, читайте ТУТ.
     
    Принцип роботи Другого рішення з протиугінного захисту дивіться у відео.
     
     
    У разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148(044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору