Новий етап співпраці з Одеським Припортовим Заводом / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий етап співпраці з Одеським Припортовим Заводом

  • 23.03.2016

    Новий етап співпраці з Одеським Припортовим Заводом

    Новий етап співпраці з Одеським Припортовим Заводом

    Фахівці мережі магазинів «ЛоксМайстер» постійно працюють над розширенням клієнтської бази і поліпшенням взаємодії з існуючими покупцями, адже всім відома приказка «Над друга старого нема нікого». 

     
    Наочним її втіленням є історія співпраці «Південного ЛоксМайстра» (м. Одеса) та Одеського Припортового Заводу – одного з найбільших підприємств хімічної галузі України, що є другим за величиною виробником хімічних добрив у Європі.
     
    Історія співпраці бере свій початок у 2010 році і триває по сьогодні. Цього разу представники заводу звернулися у «Південний ЛоксМайстер» з пропозицією обладнати 3 цехи новими замками і дотягувачами.
     
    Надійна безпека об'єкта - це запорука його стабільного і надійного функціонування. Тому після ретельного вивчення вимог до безпеки об'єктів, а також особливостей самих об'єктів, фахівці «Південного ЛоксМайстра» запропонували найкращі перевірені рішення в галузі замкових технологій: врізні замки SANTOS Sash Lock 385 (Португалія), NEMEF D147 (Нідерланди), ABLOY 4292 (Фінляндія), замкові циліндри MUL-T-LOCK 7x7 (Ізраїль), захисну фурнітуру ROSTEX 807 (Чехія), дверні дотягувачі RYOBI D-2055V і D-3550 (Японія) і ABLOY DC335 (Фінляндія), дверні стопори Pisla 880-220 (Фінляндія).
     
      
    MUL-T-LOCK (Ізраїль) - всесвітньо відомий виробник високобезпечних, зручних і перевірених часом замкових циліндрів і всіх типів замків: дверних, навісних, для обладнання, кодових, механічних протиугінних, а також металевих дверей і захисної фурнітури;
     
    Португальська компанія SANTOS - один з найвідоміших виробників замкової продукції, що пропонує повний спектр обладнання для вхідних, дерев'яних, металевих і профільних дверей, здатний задовольнити запити найбільш вимогливих клієнтів;
     
    Компанія NEMEF (Нідерланди) - виробник широкого асортименту механічних замків і систем «Антипаніка», відмінні риси якого: висока якість, технологічність та інноваційність продукції безпечного замикання;
     
    ROSTEX - чеський виробник захисної фурнітури для вхідних дверей, фурнітури для міжкімнатних дверей, вікон, меблів, а також будівельної фурнітури і комплектуючих для залізничних транспортних засобів;
     
    RYOBI (Японія) - світовий лідер у виробництві дверних дотягувачів, які є найкращим на сьогодні втіленням якості, ергономічності і промислового дизайну;
     
    ABLOY Oy (Фінляндія) - один з найбільших світових розробників і виробників дверних механічних і електромеханічних замків, циліндрів, дотягувачів, фурнітури і компонентів для систем контролю доступу. Секретність, надійність і безвідмовна робота продукції виробництва ABLOY Oy підтверджена більш ніж 100-річною історією успіху компанії на світовому ринку.
     
    Таким чином, Одеський Припортовий Завод тепер завдяки зусиллям фахівців «Південного ЛоксМайстра» отримав найкращі рішення в області безпеки, які дозволять вирішити не лише локальні проблеми із замиканням дверей, але і комплексні питання безпеки і контролю доступу на об'єктах. І, що важливо, вся встановлена продукція безпеки повністю сертифікована в Україні і забезпечується гарантією, а також необхідним сервісним обслуговуванням!
     
    А «Південний ЛоксМайстер», в свою чергу, дякує за надану високу довіру і сподівається, що плідна співпраця триватиме і надалі. Адже фахівці «Південного ЛоксМайстра» завжди раді підтримати захистом будь-кого, хто цього потребує. І завжди раді, коли їм теж довіряють і продовжують співпрацювати на новому, більш високому рівні, оскільки це найкраще свідчення якості роботи локсмайстра.

    Детальніше про продукцію безпечного замикання читайте на сайті генерального імпортера «СПВ Компані Лтд.», а також у журналі «Замки і ключі» та в блозі bezpeka.spv.ua від кращих фахівців галузі.
     
     
    Будуєте об’єкт? За плечима «СПВ Компані Лтд.» багаторічний досвід проектних робіт на об’єктах з організації безпечного замикання та контролю доступу. Зверніться за допомогою до Авторизованих специфікаторів у вашому регіоні. Обрати спеціаліста можна ТУТ.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору