Автомобільний захист від SPV Company Ltd. на виставці SIA/АвтоТехСервіс 2017 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Автомобільний захист від SPV Company Ltd. на виставці SIA/АвтоТехСервіс 2017

  • 26.06.2017

    Автомобільний захист від SPV Company Ltd. на виставці SIA/АвтоТехСервіс 2017

    Автомобільний захист від SPV Company Ltd. на виставці SIA/АвтоТехСервіс 2017

    З 31 травня по 3 червня SPV Company Ltd. взяла участь у 25 ювілейній виставці SIA/АвтоТехСервіс 2017 – це спеціалізований захід для ринку автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів.

    На стенді SPV Company Ltd. були представлені провідні бренди у галузі автомобільної безпеки CONSTRUCT® (Чехія) та SPETROTEC® (Ізраїль).

    На унікально розроблених макетах відвідувачі могли ознайомитися з продуктами протиугінної безпеки для КПШ, кермового валу та капоту. Прості у користуванні, механічні замки на сьогодні користуються високою популярністю у автовласників, завдяки своїй надійності та довговічності.

    Для поціновувачів традиційного механічного захисту, які прагнуть більшої зручності, був представлений електромеханічний замок КПШ CONSTRUCT® Safetronic. Для відмикання системи не потрібен ключ, система управляється за допомогою електроприводу та відкривається сигналом безконтактного чіпа. Постановка Safetronic під охорону відбувається автоматично, по вимкненню запалювання, блокуючи перемикання важелю КПШ.

    На стенді компанії проходила й презентація роботи з ОНЛАЙН-ВІТРИНОЮ 24/7 для потенційних партнерів, а кінцевий споживач міг ознайомитися з повним асортиментом та детальними характеристиками протиугінної продукції, яку пропонує SPV Company Ltd. саме на його автомобіль.

    Найбільше уваги привернув до себе макет, на якому було представлено одразу два рішення – механічний замок КПШ + капоту CONSTRUCT® Vario та механічний замок кермового валу CONSTRUCT® Volant. Обидві системи для більшої зручності були перекодовані під один ключ. В доповнення до блокіратора КПШ + капоту був встановлений кодовий імобілайзер SPETROTEC® SA11, який блокує роботу основних систем та елементів автомобіля, що знерухомлює його. Реле імобілайзера було розміщено під капотом, який був надійно замкнений системою Vario. Такий комплекс захисту є оптимальним, оскільки подолати його неможливо без спеціального обладнання, багатьох годин часу, «професійних» знань та навичок.

    Також на стенді компанії відвідувачі виставки могли познайомитися зі спеціалістами інженерно-конструкторського центру CONSTRUCT Ательє, отримати професійну консультацію та підібрати комплекс протиугінних систем саме для свого авто.

    Оскільки зловмисники придумують все нові способи угону, виробники протиугінних систем CONSTRUCT® та SPETROTEC® постійно працюють над вдосконаленням своєї продукції, щоб відповідати потребам суспільства щодо безпеки.

    Більше фото з виставки SIA/АвтоТехСервіс 2017 шукайте на нашій сторінці у соціальній мережі Facebook

    Матеріали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору