Декоруємо захищаючи на виставці «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Декоруємо захищаючи на виставці «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ»

  • 25.01.2011

    Декоруємо захищаючи на виставці «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ»

    Декоруємо захищаючи на виставці «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ»

    25 січня у Києві  розпочалася ХІ Міжнародна спеціалізована виставка «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ».  На заході SPV Company Ltd. представляє покриття для ламінування ПВХ профілів від ізраїльського заводу Kibbutz Haogen, вхідні двері безпеки з комплектуючими MUL-T-LOCK (мультилок) і технологією KNOCK N`LOCK (нок ен лок), оздоблені декоративними накладками  та покриттям VINORIT (віноріт), дотягувачі від ABLOY (аблой), ECO SCHULTE (еко шульте) та  RYOBI (ріобі).

     

    Одним з центральних експонатів стенду стала машина для нарізання ПВХ покриття SCM-1400, роботу якої високо оцінили перші покупці плівки виробництва  Kibbutz Haogen.   

     
     
    На виставку прибув і сам представник Kibbutz Haogen, – Export Sales and Marketing Manager Mark Rapaport. Розповідаючи про продукцію заводу, пан Марк зазначив, що виробництво представленого покриття  здійснюється на високотехнологічному обладнанні, має сертифікати якості  і відповідає найвищим світовим стандартам. Детальніше про це та інше Mark Rapaport розповість на  конференції «Енергозберігаючі плівки WINSHIELD. Декоруємо захищаючи!», що відбудеться 27 січня 2011 о 14.00 у конференц-залі №4 виставкового павільйону №1 «КиївЕкспоПлаза». Всі учасники конференції отримають акційний сертифікат на безкоштовну порізку плівки WINSHIELD(виншилд) впродовж 2011 року.
     
     
     
    фотогалерея виставки
     
     
    Виставка триватиме до 28 січня 2011 року. SPV Company Ltd. запрошує всіх бажаючих відвідати «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ» за адресою м. Київ, вул. Салютна, 2-б, виставковий центр «КиївЕкспоПлаза». 
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору