Нові модельні замки на кермо, КПШ і капот від CONSTRUCT / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові модельні замки на кермо, КПШ і капот від CONSTRUCT

  • 27.11.2017

    Нові модельні замки на кермо, КПШ і капот від CONSTRUCT

    Нові модельні замки на кермо, КПШ і капот від CONSTRUCT

    Минулого місяця в асортименті SPV Company Ltd. з’явилися нові модельні механічні замки від чеського виробника CONSTRUCT на перелік популярних в Україні моделей автомобілів.

     

    CONSTRUCT Volant для Mercedes-Benz

    CONSTRUCT Volant для Mercedes-Benz. Нові модельні замки на кермо, КПШ і капот від CONSTRUCT

    Останнім часом все більша кількість нових автомобілів користується високим попитом у викрадачів. Деякі з них уже не мають звичного важеля КПШ, відповідно класичне блокування важеля КПШ вже неможливо встановити. Зокрема для таких випадків розроблено модельні замки на кермо CONSTRUCT Volant, які не дозволяють повернути кермо. Відтепер інсталювати цей протиугінний пристрій на своє авто мають змогу власники Mercedes-Benz GLC. 

    CONSTRUCT Volant для Toyota

    CONSTRUCT Volant для Toyota RAV4. Нові модельні замки на кермо, КПШ і капот від CONSTRUCT

    Певна категорія клієнтів замість блокування КПШ надають перевагу блокуванню керма, оскільки вважають цей захист ефективнішим. Також є споживачі, які просто перестраховуються, тобто можуть встановити не лише блокування КПШ, але й блокування керма. Тож SPV Company Ltd. розширює модельний ряд блокіраторів керма. Тепер такий замок є й на найпродаваніший і найпопулярніший у викрадачів в Україні автомобіль марки Toyota - RAV4! Тому власники можуть обирати між класичним блокуванням КПШ і блокуванням керма або ж підсилити захист свого автомобіля, встановивши обидва замка. Між іншим для більшої зручності щоденного використання ці замки можна об'єднати в систему "Один ключ". 

    CONSTRUCT Gear на новенькі кросовери

    Популярність компактних і середньорозмірних кросоверів постійно зростає. Однак паралельно зростає й зацікавленість у таких автомобілях викрадачів. Тому для Opel Crossland X, Nissan Qashqai та X-Trail з автоматичними КПШ, а також Renault Koleos і Mazda CX-5 з механічними коробками 2017 року передбачено перевірені часом протиугінні замки на КПШ CONSTRUCT Gear.

    CONSTRUCT Vario для Mazda. Нові модельні замки на кермо, КПШ і капот від CONSTRUCT

    CONSTRUCT Vario для Mazda

    Для власників Mazda CX-5 2017 року з автоматичною КПШ розроблено замок «2 в 1» - блокіратор КПШ і капоту CONSTRUCT Vario. 

    lock.uaУсе різноманіття модельних механічних протиугінних пристроїв на будь-який автомобіль переглядайте й замовляйте на сайті-вітрині – lock.ua!

    CONSTRUCT VOLANT Протиугінний блокіратор рульового валу

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Офіційних Центрів монтажу протиугінних замків CONSTRUCT® дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ.
     
    Материали по темі:

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору