Інтеграція Yale Linus та AJAX / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Інтеграція Yale Linus та AJAX

  • 05.03.2024

    Інтеграція Yale Linus та AJAX

    Інтеграція Yale Linus та AJAX

    Вітаємо користувачів AJAX.

    На ринку безпеки відбулась дуже значна подія: компанії Yale (один з глобальних брендів групи ASSA ABLOY, який виробляє такі розумні замки, як Yale Linus Smart Locks) та Ajax Systems (відомі системи безпеки вітчизняного виробництва AJAX) оголосили про завершення процесу інтеграції двох систем.

    ◉ Відтепер в користувачів системою безпеки Ajax (Аякс) є унікальна можливість керувати розумним замком Yale Linus безпосередньо з додатку Ajax.

    ◉ Інтеграція не потребує ніякого додаткового обладнання або модифікації наявного – вона реалізована за принципом С2С (Cloud-to-Cloud) – тобто взаємодія двох систем здійснюється на рівні відповідних хмарних сховищ.

    ◉ Все, що необхідно для інтеграції розумного замка Yale Linus до наявної системи Ajax – мати встановлений на смартфоні додаток Ajax Security System (останньої версії 3.0), та розумний замок Yale Linus якій через Wi-Fi брідж підключений до мережі та має обліковий запис в додатку YALE Home.

    ◉ Інтеграція додає користувачеві нові зручні можливості, насамперед – керувати своєю охоронною системою Ajax та розумним замком Yale Linus з одного додатку, наприклад, при поверненні додому зняти свою оселю з під охорони та відімкнути замок одним натисканням кнопки в додатку й навпаки, при постановці системи під охорону – автоматично замкнути й замок.

    ◉ Придбати розумний замок Yale Linus можна за посиланням: https://lock.ua/catalog/zamki-dlya-smart-home/?set_filter=y&arrFilter_653_196603086=Y

    lock.uaДетально ознайомитися з асортиментом та актуальними цінами можна на вітрині 24/7 - lock.ua!    

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору