Будівельна компанія "Франківський Дім" обирає вікна ламіновані плівкою WINSHIELD / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Будівельна компанія "Франківський Дім" обирає вікна ламіновані плівкою WINSHIELD

  • 17.05.2024

    Будівельна компанія "Франківський Дім" обирає вікна ламіновані плівкою WINSHIELD

    Будівельна компанія

    ◉ Представляємо комплекс з символічною назвою  ЖК "Миру", який будується в м. Івано-Франківськ, Будівельною компанією "Франківський Дім".  ◉ Архітектурне рішення цього комплексу - це чудове поєднання сучасного стилю та класичного дизайну.

    ◉ А ось деталь, яка робить ЖК "Миру" ще більш привабливим – якісні вікна, виготовлені компанією VIKNAROFF, які ідеально відтворюють текстуру дерева з гармонійними тонами і переливами. Вікна ламіновані ізраїльською плівкою WINSHIELD  в дизайні Модрина натуральна ( LARCH NATURE).

    ◉ Вона має  приємний, натуральний, світлий колір з теплим охристим відтінком, що додає вишуканості і теплоти. Вікна в дизайні Модрина натуральна виглядають неймовірно реалістично: оптичні ефекти прінта та елегантна матова текстура створюють відчуття натуральної деревини.
    Це не лише естетичний вибір, але й практичний - такі вікна стійкі до зносу та легкі у догляді.
     
    ◉ Познайомитися з пвх плівкою WINSHIELD PINE(N) LARCH NATURE можна за посиланням:  https://lock.ua/catalog/pokrittya/pvkh-plivka-haogen-winshield-modrina-naturalna-131n-2-pine-n-larch-nature-pl1-wood-larch-0-200mm-uvx.html
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору