European Product Design Award™ - для Yale Linus L2 / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > European Product Design Award™ - для Yale Linus L2

  • 31.05.2024

    European Product Design Award™ - для Yale Linus L2

    European Product Design Award™ - для Yale Linus L2

    ◉ Розумний замок Yale Linus L2 Smart Lock отримав Європейську премію European Products Design Awards.

    European Product Design Award™ - це престижна нагорода, яка визнає та відзначає видатні досягнення в галузі промислового та індустріального дизайну в Європі. Цю нагороду надають тим дизайнерам і командам, які демонструють інноваційні та якісні рішення, спрямовані на поліпшення повсякденного життя і зовнішнього вигляду виробів. Переможці European Product Design Award™ отримують визнання за свою роботу і можуть розширити свій професійний кругозір у світовій спільноті дизайну.
    ◉ СПВ Компані Лтд. будучи імпортером розумних замків Yale Linus в Україні пишається, що даний розумний замок отримав таку високу оцінку.
     
    Yale Linus L2
     
    ◉ Замок Linus® L2 Smart Lock поєднує естетику, функціональність та інновації в одному виробі. У міцному металевому корпусі міститься тихий мотор з високим крутним моментом, який швидко приводить у рух ригель вашого замка. Покращений стильний вузький стильний промисловий дизайн чудово доповнить будь-які вхідні двері.
     
    Yale Linus L2
     
    ◉ Познайомитися з цим замком можна на онлайн вітрині безпеки за посиланням: https://lock.ua/catalog/zamki-dlya-smart-home/?set_filter=y&arrFilter_653_196603086=Y
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору