Житловий комплекс "KUB29" з вікнами в плівці WINSHIELD / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Житловий комплекс "KUB29" з вікнами в плівці WINSHIELD

  • 07.06.2024

    Житловий комплекс "KUB29" з вікнами в плівці WINSHIELD

    Житловий комплекс
    ◉ Представляємо новий об’єкт - житловий комплекс "KUB29" у м. Київ від забудовника "Ковальська", що поєднує в собі передові технології та сучасний дизайн. 
    ◉ Клас житла комфорт+  досягнуто в тому числі, завдяки вікнам виробництва компанії DARWIN з металопластикових систем REHAU. Вікна DARWIN давно стали синонімом якості і безпеки, вони відомі високою енергоефективністю та відмінною шумоізоляцією.
    То ж мешканці ЖК KUB29 будуть насолоджуватися чудовими краєвидами на Дніпро з комфортним мікрокліматом у власних квартирах.
     
     
    ◉ Для оздоблення вікон дизайнери обрали найновіші трендові кольори з асортименту ламінаційної плівки WINSHIELD виробництва Haogenplast (Ізраїль):
    - WINSHIELD АНТРАЦИТ МАТОВИЙ найпопулярніший колір з ультрамодною матовою поверхнею, що надає вікнам стильного і елегантного вигляду. 
    - WINSHIELD КВАРЦ  – сірий колір з ледь помітним теплим відтінком зеленого та коричневого кольору, додає затишку в дизайн інтер\'єру.
    ◉ Детальніше ознайомитись з ПВХ-плівками WINSHIELD АНТРАЦИТ МАТОВИЙ  та WINSHIELD КВАРЦ можна за посиланнями:
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору