Революційний дотягувач RYOBI GEOPRO GCC-4V / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Революційний дотягувач RYOBI GEOPRO GCC-4V

  • 11.06.2024

    Революційний дотягувач RYOBI GEOPRO GCC-4V

    Революційний дотягувач RYOBI GEOPRO GCC-4V

    ◉ Японці не перестають дивувати. 

    ◉ Кілька років тому Японська компанія RYOBI представила ринку новий тип дверного доводчика під назвою GEOPRO.
    За своєю суттю цей доводчик об'єднував в загальному корпусі 2 доводчики, які розташовувалися один над іншим. Верхнім був дотягувач кулачкового типу, а нижнім дотягувач рейково-шестеренчатого типу. 
    ◉ Об'єднання двох доводчиків в загальному корпусі давало масу переваг. Такий дотягувач легко відкривається на початковому етапі, тому люди, які відчиняють двері, не відчувають дискомфорту. Це досягається завдяки кулачковому доводчику. Під час закриття дверей дотягувач GEOPRO дає максимальне зусилля по всьому діапазону закриття дверей. На етапі основного закриття за рахунок рейково-шестеренчастого доводчика, а на етапі прихлопування дверей за рахунок кулачкового. Завдяки чому такий доводчик надійно закриває навіть важкі двері з потужною засувкою на замку.
    ◉ Чудове рішення, але японська інженерна думка не стоїть на місці.
    І японці подумали, а навіщо нам використовувати два доводчики різних типів в загальному корпусі? Давайте спробуємо зробити дотягувач, який би об'єднував обидві технології: і кулачкову, і рейково-шестереневу в одному дотягувачі, і завдяки цьому зменшимо висоту корпусу.
    І в них це вийшло!
     
     
    ◉ Представляємо вам революційний дотягувач RYOBI GEOPRO GCC-4V.
    ◉ Якщо порівняти новий дотягувач зі звичайним дотягувачем GEOPRO, то ми бачимо, що він справді став удвічі нижчим. А це дуже важливий фактор коли йдеться саме про врізний дотягувач.
    ◉ Другою перевагою дотягувача RYOBI GEOPRO GCC-4V є можливість регулювання потужності дотягувача завдяки чому його можна встановити на двері різної маси та ширини.
    ▫️Придбати новий дотягувач ви можете на онлайн вітрині безпеки за посиланням: https://lock.ua/catalog/dotyaguvachi/?sort=novinka&order=ubiv&set_filter=y&arrFilter_653_4165168703=Y&arrFilter_953_4159927299=Y
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору