DISEC X FIAM / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 16.09.2024

    DISEC X FIAM

    DISEC X FIAM

     З радістю повідомляємо що в українських покупців з'явилася можливість замовити популярні італійські броненакладки від компанії DISEC з діаметром 46 мм.
    ◉ Броненакладка DISEC - це унікальне інженерне рішення, яке створено для захисту замкового циліндра від механічних атак такими інструментами як фомка, зубило, кувалда тощо.


    ◉ Стандартний діаметр броні у компанії DISEC 50 мм. Відповідно фурнітура, яка йде в комплекті з бронею, а саме накладка на протектор, або як її ще називають щиток, має внутрішній діаметр під цю накладку, тобто 50 мм.
    ◉ Але існують виробники фурнітури, у яких внутрішній діаметр менший, наприклад SECUREMME, у якого такий внутрішній діаметр щитка становить 46 мм.
    ◉ Припустимо замовник хоче що б на його дверях була саме фурнітура Секуреме (або іншого виробника, але з діаметром 46 мм), але при цьому він хоче, що б серцевина замка була захищена надійною бронею від Дісек.
    ◉ Саме для цих цілей компанія DISEC пропонує броненакладки лінійки X FIAM з діаметром 46 мм.


    ◉ Броненакладки X FIAM виконані із загартованої сталі. Можуть використовуватися як з основними так і з додатковими замками. Встановлюються методом врізного монтажу прямо на замок, кріпляться гвинтами М6. Існують моделі в різних колірних рішеннях: Чорний матовий, Хром матовий.
    ◉ Замовити ці броненакладки можна за посиланням: https://lock.ua/catalog/protektori-zakhisni/?sort=novinka&order=ubiv&set_filter=y&arrFilter_708_1046650349=Y

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору