Нові кольори WINSHIELD ECO+ / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 30.09.2024

    Нові кольори WINSHIELD ECO+

    Нові кольори WINSHIELD ECO+

    ◉ Декор вхідних дверей в сірих та чорних кольорах став справжнім хітом у світі дизайну. Цей тренд відзначається не лише естетикою, але й універсальністю, що робить його ідеальним вибором для будь-якого стилю.
    Лінійку декорів ізраїльських плівок WINSHIELD ECO+ вже незабаром поповнять два нових дизайни:

    ◉ WINSHIELD ECO+ антрацит стильний 58N-1 PINE(N) — найпопулярніший колір антрацит в новій сучасній інтерпретації. Завдяки тисненню PINE плівка має ультрамодну матову об`ємну структуру. Цей дизайн поєднує в собі вишуканість і виразність, створюючи досить цікавий неповторний візуальний ефект.


    https://lock.ua/catalog/pokrittya/pvkh-plivka-haogen-winshield-eco-antratsit-stilniy-58n-1-pine-n-anthracite-grey-r-unicolor-0-250mm-.html

    ◉ WINSHIELD ECO+ чорний холодний піщаний 110S-1 SAND(S) - має насичений, глибокий чорний колір з тисненням пісок. Ефектно виглядає в поєднанні з фурнітурою чорного кольору.

    https://lock.ua/catalog/pokrittya/pvkh-plivka-haogen-winshield-eco-chorniy-kholodniy-pishchaniy-110s-1-sand-s-coolblack-9915-unicolor-.html

    ◉ Витривалість та надійність: ПВХ-плівка відзначається високою стійкістю до механічних пошкоджень, вологи та ультрафіолету. Ваші двері залишаться красивими і практичними на довгі роки.
    Екологічність: HAOGEN WINSHIELD ECO+ виготовлена з матеріалів, що відповідають найвищим екологічним стандартам. Ви можете бути впевнені, що ваш вибір безпечний для здоров’я і навколишнього середовища.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору