Пристрої антипаніки TESA – ідеальне рішення для еваковиходів / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Пристрої антипаніки TESA – ідеальне рішення для еваковиходів

  • 24.04.2018

    Пристрої антипаніки TESA – ідеальне рішення для еваковиходів

    Пристрої антипаніки TESA – ідеальне рішення для еваковиходів

    Останнім часом в Україні почалися перевірки стану протипожежних систем у приміщеннях, де може виникнути масове скупчення людей (школи, дитячі садочки, торгівельні центри, офіси, магазини, готелі, виробництва тощо). Одним із важливих елементів, які повинні бути в кожному такому приміщенні є системи антипаніки на дверях евакуаційних виходів.

    Пристрої антипаніки TESA – ідеальне рішення для еваковиходів
     
    Системи антипаніки TESA Universal

    Системи антипаніки - це пристрої, що забезпечують швидке відкриття дверей еваковиходів зсередини. Відповідно до нормативного законодавства, двері повинні відкриватися одним натисканням, максимум за одну секунду та без використання ключа.

    Саме таким вимогам і відповідають системи антипаніки TESA, замовити які можна на сайті-вітрині SPV Company Ltd – lock.ua. Це довговічні (більше 200 тис. циклів відмикання), прості в монтажу та експлуатації пристрої.

    Класифікація систем антипаніки TESA

    Системи антипаніки TESA Universal

    Компанія TESA розробила цілу лінійку систем антипаніки, оскільки крім питання безпеки існують ще й вимоги до дизайну. На одних об’єктах використовуються одностулкові двері, на інших двостулкові. Крім того, деякі власники бажають встановлювати врізні системи антипаніки, щоб мінімізувати кількість навісних елементів. Загалом, компанія TESA пропонує наступні рішення:

    • 1910 – накладна система антипаніки з однією точкою замикання;
    • 1930 – накладна система антипаніки з двома точками замикання;
    • 1970 – врізна система антипаніки, яка встановлюється при виготовленні дверей разом зі спеціальним замком TESA CF60);
    • TP91008 – спеціальний накладний пристрій для аварійного виходу, який можна встановлювати в місцях, де не буде великого скупчення людей, а працівники знатимуть, як відкрити двері.
     
    Система антипаніки TESA Universal

    Для усіх цих систем існує декілька стандартних кольорових рішень – червоний колір, зелений, нержавіюча сталь, сріблясто-сірий, чорний тощо. Крім того, замовник може пофарбувати штангу та механізм у будь-який колір за RAL.

    Аксесуари до систем антипаніки TESA

    Крім стандартних елементів системи антипаніки, можливо придбання додаткових виробів, а саме:

    • Спеціальна зовнішня ручка TESA Modular. Використовується для механічного блокування входу ззовні при штатному використанні приміщення.
    • Замки TESA врізні для активної або пасивної стулки. Використовуються при монтажі врізної системи антипаніки.
    • Щитки, защіпки, датчики задимлення, кнопки виходу та інші аксесуари, в залежності від потреб.
     
    Зовнішня ручка TESA Modular, система антипаніки TESA Universal

    Антипаніка від компанії  TESA вже давно є лідером на ринку України. Її використовують для обладнання еваковиходів як великі торгівельні центри, готелі, аеропорти, так і маленькі офісні приміщення, школи тощо. Ця система не раз довела свою надійність, зручність та універсальність.

     
    lock.uaЗ продукцією антипаніки Tesa та іншим асортиментом можна ознайомитися на сайті онлайн-вітрини - lock.ua!
     

    Системи антипаніки TESA Іспанія

     
     
    Кінцевим споживачам: у разі виникнення додаткових питань, звертайтеся за адресою info@spv.ua або за телефонами (044) 4000148, (096, 095, 093) 0000148. Адреси найближчих Локсмайстер-центрів, магазинів дивіться у розділі ДЕ КУПИТИ. Для виготовлення додаткових ключів звертайтеся тільки до Авторизованих центрів. Адреси найближчих Центрів з виготовлення ключів дивіться ТУТ.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору