Нові вишукані однотонні кольори WINSHIELD® UNICOLOR / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Нові вишукані однотонні кольори WINSHIELD® UNICOLOR

  • 21.09.2016

    Нові вишукані однотонні кольори WINSHIELD® UNICOLOR

    Нові вишукані однотонні кольори WINSHIELD® UNICOLOR

    Однотонні кольори – справжній тренд цього року в декоруванні та оформленні інтер’єрів! Вони приваблюють своєю лаконічністю, універсальністю і практичністю.

    З огляду на такий новий орієнтир у світі дизайну та декору, «СПВ Компані Лтд.» розширює палітру ПВХ-плівок WINSHIELD® (Віншильд) з колекції UNICOLOR двома новими кольорами: «Чорно-коричневий» (BLACK BROWN (schwarzbraun)) та «Базальт сірий» (BASALT GREY) з тисненням LOTEM.

          

    WINSHIELD® «Чорно-коричневий». Колір, наближений до чорного, проте не такий радикальний. Пом’якшений теплим коричневим відтінком, завдяки чому цей колір є більш універсальним у використанні. ПВХ-плівка такого кольору виглядає респектабельно, передбачає застосування в інтер’єрах класичних стилів.

          

    WINSHIELD® «Базальт сірий». Нейтральний сірий колір з ледь помітним теплим відтінком. Цей колір заповнив нішу в палітрі сірих кольорів між світлими сірими плівками та  плівкою в кольорі «Анрацит сірий». Найбільш доречним використанням такої ПВХ-плівки буде в інтер’єрах сучасних стилів.

    Наразі палітра WINSHIELD® UNICOLOR нараховує двадцять кольорів, що здатні з легкістю задовольнити будь-які побажання та вимоги архітектора, дизайнера або ж замовника. ПВХ-плівки можуть  використовуватися для ламінування вікон, підвіконь, сендвіч-панелей та дверей.

    ПВХ-плівка WINSHIELD® призначена як для внутрішнього, так і для зовнішнього застосування, стійка до високих та низьких температур, не вигорає та зберігає привабливий вигляд протягом довгих років використання.

    Виробником ПВХ-плівки WINSHIELD® є фабрика Haogenplast (Ізраїль), яка більш ніж 50 років виготовляє полівінілхлоридні (ПВХ) плівки та є одним зі світових лідерів цієї галузі. Одним із продуктів Haogenplast, що також користується популярністю серед українських замовників, є ПВХ-плівка VINORIT® (Віноріт) для ламінування дверей та МДФ-фасадів.

    З повною колекцією ізраїльських ПВХ-плівок WINSHIELD® можна ознайомитись на сайті «СПВ Компані Лтд.». Докладніше про продукцію WINSHIELD® читайте також журналі «Замки і ключі» та у блозі найкращих спеціалістів галузі bezpeka.spv.ua.
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору