Yale Smart Video Doorbell / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії

  • 06.08.2024

    Yale Smart Video Doorbell

    Yale Smart Video Doorbell

    Yale Smart Video Doorbell (модель SV-VDB-1A-W) являє собою сучасний пристрій для відеоспостереження, який поєднує в собі функції розумного дверного дзвінка, дверного вічка, домофона і відеореєстратора.

    Yale Smart Video Doorbell має компактний і елегантний дизайн, який добре вписується в сучасний інтер'єр і матиме гарний вигляд як на дверях, так і біля них.

    Розміри пристрою досить компактні, що дає змогу йому легко монтуватися на дверній рамі або стіні.

    ◉ Камера відеодзвінка має роздільну здатність Full HD (1080p) і кут огляду 154°, що забезпечує чітке зображення і хорошу видимість деталей. Пристрій оснащений інфрачервоними світлодіодами для нічного бачення, що дає змогу отримувати якісне зображення навіть в умовах слабкого освітлення.

    ◉ Для роботи пристрою достатньо встановити на смартфон застосунок Yale Home і додати в застосунок ваш дверний дзвінок, просканувавши QR код на корпусі.

    Якщо до вас прийшов гість і натиснув на кнопку дзвінка, ви отримуєте сигнал на своєму смартфоні. Прямо на екрані смартфона ви бачите хто до вас прийшов і можете поспілкуватися з гостем, не встаючи зі свого дивана. Якщо у вас встановлений розумний замок, наприклад YALE LINUS, ви можете знову ж таки не встаючи з дивана відчинити відвідувачу двері.

    ◉ Крім цього, відеодзвінок має функцію реєстратора і буде автоматично записувати будь-які події, що відбуваються біля ваших дверей при спрацьовуванні вбудованого датчика руху.

    ◉ Живлення або від вбудованого акумулятора (вистачає на 6 місяців) або від блоку живлення.

    ◉ Найближчим часом придбати даний відео дзвінок можна буде на сайті https://lock.ua/

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору