Інтеграція Ajax Systems та Yale поширюється на Україну / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Інтеграція Ajax Systems та Yale поширюється на Україну

  • 10.07.2024

    Інтеграція Ajax Systems та Yale поширюється на Україну

    Інтеграція Ajax Systems та Yale поширюється на Україну

    Ajax Systems, найбільший виробник систем безпеки в Європі, та Yale, провідний постачальник рішень для безпеки smart home, розширили своє партнерство на ще 30 країн. Тепер користувачі в Україні можуть скористатися замками Yale з повною сервісною підтримкою . Ця новина є логічним продовженням інтеграції, яка успішно запроваджена в кількох країнах на початку цього року.

     
    ◉ Для підвищення комфорту користувачів Yale випустив нову модель свого флагманського розумного замка, якою можна керувати в додатку Ajax. Це Linus® Smart Lock L2, який має підвищену міцність, працює тихіше і вдвічі швидше за попереднє покоління Linus® Smart Lock. Новий розумний замок сумісний з більшістю циліндрів, швидко встановлюється і знімається, не залишаючи слідів на дверній конструкції. Завдяки Linus® L2 користувачі можуть легко замикати та відмикати двері, не носячи із собою фізичні ключі. Також можна ділитися віртуальними ключами з друзями, родиною та довіреними особами, забезпечуючи повний контроль над доступом до своєї оселі.
     
    ◉ Це партнерство спрощує життя користувачів Ajax, оскільки вони можуть керувати замками Yale прямо в додатку Ajax. З'єднання Cloud-to-Cloud забезпечує безперебійний і захищений зв'язок між розумним замком Yale і системою Ajax. Завдяки інтеграції користувачі можуть легко замикати та відмикати замок, а також бачити його стан у додатку.
     
    ◉ Окрім автоматичного замикання та відмикання, інтеграція пропонує розширені можливості автоматизації. Користувачі та охоронні компанії отримують миттєві сповіщення про зміну стану розумного замка Yale і можуть відповідно реагувати. У додатку Ajax доступний детальний журнал подій.
     
    ◉ Придбати розумний замок Linus® Smart Lock L2 можна за посиланням: https://lock.ua/catalog/zamki-dlya-smart-home/?set_filter=y&arrFilter_653_196603086=Y
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору