BAU 2011: рівняння на високі технології / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > BAU 2011: рівняння на високі технології

  • 25.01.2011

    BAU 2011: рівняння на високі технології

    BAU 2011: рівняння на високі технології

    Співробітники SPV Company Ltd. та президент Правління УЛФ відвідали міжнародну виставку BAU 2011, що проходила в Мюнхені з 17 по 22 січня. BAU  проходить під девізом «Майбутнє будівництва» починаючи з 1964 кожні два роки та  збирає десятки тисяч професіоналів архітектури, будівництва та супутніх галузей з усього світу.

    За традицією BAU 2011 була поділена на тематичні розділи, де у різних павільйонах були представлені компанії відповідного напряму. Делегація SPV Company Ltd. та УЛФ з особливою увагою вивчили експозицію у павільйоні «Безпека - замки, циліндри, віконна і дверна фурнітура, системи охоронної сигналізації, системи контролю доступу».

    У BAU 2011 брали участь партнери SPV Company Ltd. – компанії, що входять до складу ASSA ABLOY Group (аса аблой).  На стенді ASSA ABLOY Group (аса аблой) було представлено елементи для СКД від  LINK (лінк); дотягувачі, дверну автоматику та обладнання для еваковиходів під ТМ ASSA ABLOY (аса аблой). Продукція німецького виробництва під брендом Eff еff (еф еф) була представлена не тільки традиційними розробками електромеханічних защіпок та електроригелів, але й поповнилась новою системою електромеханічних виконавчих пристроїв MEDIATOR (медіатор).

    Відомий німецький виробник – компанія з багаторічним досвідом та традиціями ECO Schulte (еко шульте) - партнер, з яким  SPV Company Ltd. нещодавно розпочала співпрацю, крім вже знайомих моделей замків та дверної фурнітури презентувала нові дотягувачі серії NEWTON.

    Серед загальних тенденцій, які можна було простежити на  BAU 2011, - це орієнтованість на застосування інноваційних технологій в будівництві, екологічність та енергозбереження. За підрахунками організаторів, цьогоріч захід відвідало більше 200 тисяч осіб зі 150 країн світу.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору