Енергозберігаючі плівки WINSHIELD – інвестиція в красиве майбутнє / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Енергозберігаючі плівки WINSHIELD – інвестиція в красиве майбутнє

  • 28.01.2011

    Енергозберігаючі плівки WINSHIELD – інвестиція в красиве майбутнє

    Енергозберігаючі плівки WINSHIELD – інвестиція в красиве майбутнє
    27 січня у Києві  в рамках ХІ Міжнародної спеціалізованої виставки «ПРИМУС: ВІКНА. ДВЕРІ. ПРОФІЛІ» пройшла конференція «Енергозберігаючі плівки WINSHIELD. Декоруємо захищаючи!».
     
    Захід організувала SPV Company Ltd. за підтримки Української Локсмайстер Федерації. Основним доповідачем на конференції був  Mark Rapaport, Export Sales and Marketing Manager заводу Kibbutz Haogen, який прибув до України спеціально для участі у виставці. 
     
    Андрій Сидоренко, директор з маркетингу SPV Company Ltd., яка є офіційним імпортером продукції ізраїльського заводу в Україні, розпочав конференцію з розповіді про історію та напрями роботи з Kibbutz Haogen: «З підприємством ми співпрацюємо вже більше 12 років. Півтора роки тому наша компанія крім  покриття для декорування дверей VINORIT (віноріт) почала постачати на український ринок покриття для ламінування профілів з металопластику і алюмінію WINSHIELD (віншильд)».
     
     
    Про особливості роботи заводу-виробника, його технології та обладнання, асортиментний ряд та конкурентні переваги продукції розповів Mark Rapaport: «Високоякісне ПВХ – це основний продукт, на якому спеціалізується наш завод.  Компанія має потужний відділ розробки та розвитку продукції. Покриття виготовляється на високотехнологічному німецькому обладнанні. Постійний контроль якості продукції є невідхильним правилом у процесі виробництва. Компанія інвестує у фахівців та відкриття у такій непростій галузі».
     
    Представник компанії наголосив, що політика Kibbutz Haogen спрямована на захист навколишнього середовища. 
    Розповідаючи про особливості технології виготовлення покриття, Mark акцентував увагу присутніх на новітній технології Color Shield: «Суть технології – в імплементації синтетичних пігментів кольору, що відштовхують інфрачервоне (теплове) проміння. За рахунок цього суттєво зменшується нагрівання поверхні профілю».      
     
    Розповів  Mark  і про ринки збуту покриття у країнах східної та центральної Європи. Представник заводу підкреслив, що плівка від Kibbutz Haogen присутня на ринку Німеччини, країни, в який зосереджене значне число національних конкурентів-виробників: «Продукція сертифікована за системою RAL, що є основною вимогою для присутності на німецькому ринку. Покриття проходить тести на стійкість до впливу найкритичніших погодних умов у відомій та авторитетній лабораторії Banacol. Покриття від  ізраїльського заводу сертифіковане за численними світовими стандартами: ISO 9001 (2000), DIN, SKZ, B.B.A, CE, ISI, CSTB, FM».
     
     
    Було сказано про довговічність плівки, гарантійний строк якої становить для WINSHIELD UVX (віншилд) - 5 років і WINSHIELD PVDF(віншилд) -10 років. 
     
    Поділився Rapaport і подальшими планами Kibbutz Haogen: «Ми компанія, яка інвестує у майбутнє. Ми відслідковуватимемо тренди і розроблятимемо новий дизайн та кольори покриття. Наразі можемо анонсувати появу
    відтінків кольору «дика вишня».    
     
    На конференції виступив менеджер з енергозберігаючих плівок Ростивлав Сисак, який розповів про типорозміри рулонів плівки, варіанти її нарізання і відмотування та про складську програму. Також пан Ростислав представив нову розробку від  заводу Kibbutz Haogen – плівку з вже нанесеним шаром захисного покриття.  
     
    На «Енергозберігаючі плівки WINSHIELD. Декоруємо захищаючи!» завітали виробники металопластикових конструкцій, сендвіч-панелей, профілів з алюмінію та інші представники профільного бізнесу.    
     
    У заключному слові президент Правління УЛФ Ілля Воїнов подякував гостям заходу та запропонував переглянути відео, на якому відзнятий процес ламінування профілю плівкою WINSHIELD .
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору