Партнер SPV Company Ltd. Юрій Кравчук: «Клієнти, які придбали замки ABLOY для банківських комірок, мають намір звертатися до нас з... / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Партнер SPV Company Ltd. Юрій Кравчук: «Клієнти, які придбали замки ABLOY для банківських комірок, мають намір звертатися до нас з...

  • 04.02.2011

    Партнер SPV Company Ltd. Юрій Кравчук: «Клієнти, які придбали замки ABLOY для банківських комірок, мають намір звертатися до нас знову»

    Партнер SPV Company Ltd. Юрій Кравчук: «Клієнти, які придбали замки ABLOY для банківських комірок, мають намір звертатися до нас знову»

    В інтерв'ю партнер SPV Company Ltd., Член Правління Української Локсмайстер Федерації розповів про роботу з компанією, переваги членства в громадській організації і про одну з останніх видатних продажів.

    - Юрію, Ви є одним з давніх партнерів SPV Company Ltd. Розкажіть, будь ласка, в кількох словах про співпрацю з компанією.

    - SPV Company Ltd - компанія, з якою ми працюємо дуже давно і плідно. Це щорічно підтверджується відповідними результатами. Дуже ефективна політика продажів SPV Company Ltd. дає змогу таким компаніям, як наша, мати хороші показники.
     
    Перевага SPV Company Ltd. в тому, що компанія працює в багатьох напрямах. Це дозволяє широко охопити ринок. Також слід зазначити, що більша частина товару завжди є на складі компанії. У комплексі це дає змогу нам оперативно та якісно працювати і досягати хороших результатів протягом багатьох років.
     
     
    - Будучи членом УЛФ з дня заснування та входячи до складу її Правління, ви можете розповісти про переваги, які дає членство в громадській організації?
     
    - До нас ставляться як до солідної компанії, це важливо, адже безпека - річ серйозна і індивідуальна. Це авторитет: клієнти, з якими працюємо, мають бути впевнені в якості та професіоналізмі сервісу і послуг.
     
    - Як професіонал, який працює на ринку безпеки багато років, Ви рекомендуєте своїм клієнтам комплексний захист житла. Чи затребувана серед українських споживачів комплексна безпека?
     
    - Комплексна безпека полягає в її складових: двері, дотягувач, замок, циліндр, фурнітура. Важлива якість і надійність кожного елемента. Коли немає необхідності шукати всі ці елементи окремо - ми можемо відразу надати якісний сертифікований товар - це зручно, практично і надійно.
     
    - Як відомо, Європа дивиться в бік високих технологій, в тому числі і в безпеці. На заході затребувані електронні системи замикання. Який продукції довіряють свою безпеку українці?
     
     - Багато компаній сьогодні переходять на електроніку. Але не можна скидати з рахунків і механічні системи - вони на сьогодні складають основну частину ринку. Але тенденції такі, що електронні системи замикання набувають в Україні все більшої популярності.
     
    - Не так давно у вашому магазині «ІНТЕРЛОК» відбувся продаж замків фінського виробника ABLOY (аблой) для одного з банків. Отже, певне число клієнтів складають і корпоративні об'єкти. Яких клієнтів більше - корпоративних або приватних? 
     
    - Корпоративні продажу становлять відсотків двадцять від загального числа. Продаж замків ABLOY (аблой) для одного з банків є показовим щодо оперативного надання великого обсягу потрібного товару зі складу SPV Company Ltd. Ці покупці звернулися до нас вперше. Коли сказали, що потрібні циліндри для банківських комірок, відразу запропонували ABLOY СL200 (аблой). Оскільки замки потрібні були на заміну, за розмірами комірки якраз підійшов ABLOY(аблой). Клієнти залишилися задоволеними - сказали, що покупки такого роду будуть проходити через наш магазин.
     
     
    - Наостанок менеджери магазину «ІНТЕРЛОК» розповіли про користь навчання в Українській Локсмайстер Федерації:
     
    - У процесі навчання ми отримуємо найцінніше - це знання. Також зав'язуються цікаві і корисні знайомства з професіоналами. Це і дуже хороший досвід - продукцію, яку продаєте, потрібно знати зсередини і розуміти принципи її роботи.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору