Викрадачів затримали – машини продовжують уганяти / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Викрадачів затримали – машини продовжують уганяти

  • 08.02.2011

    Викрадачів затримали – машини продовжують уганяти

    Викрадачів затримали – машини продовжують уганяти
    У Києві правоохоронці затримали організовану групу автокрадіїв, які спеціалізувались на викраденні елітних автомобілів. Про це повідомила Інна Гамалій, помічник начальника Дарницького РУ ГУМВС України в м. Києвi.
     
    До складу угрупування входило 10 осіб. Злочинці вибирали дорогі авто, з’ясовували чи є сигналізація і за допомогою сканера, який зчитував код сигналу при закритті авто, відкривали автомобілі. Діяли на високопрофесійному рівні - штатні захисні системи також не були перешкодою для викрадачів. Викрадені автомобілі відганяли в місто Умань Черкаської області, де в одному з гаражів перебивали номери двигуна, а деякі авто розбирали і продавали на запчастини.
     
    Спіймали злодіїв на «гарячому», під час викрадення авто. Зараз підозрювані перебувають у Лук’янівському СІЗО, проти них порушено кримінальну справу за статтею 289 ч.3, їм загрожує позбавлення волі строком від 10 до 15 років і конфіскація майна.
     
    Проте це не єдине угрупування, яке займається цим кримінальним бізнесом.
     
    Як показують подібні випадки, у питаннях захисту автомобіля не слід покладатися лише на сигналізації. Слід пам’ятати, що їх основна функція повідомляти про непередбачувані ситуації, а не захищати автомобіль від викрадення.
     
    До питання захисту автомобіля від угону експерти рекомендують підходити комплексно – поєднуючи електронно-сигнальні системи та механічні протиугінні засоби.
     
    Механічний захист на відміну від електронних протиугінних засобів, неможливо нейтралізувати на відстані. Для його подалання потрібен безпосередній контакт і певний час, кількість якого залежить від грамотного конструктивного рішення замка, міцності корпусних деталей, секретності циліндрового механізму замка.
     
     
    Механічні замки коробки перемикання швидкостей CONSTRUCT (конструкт), замки капоту CONSTRUCT HoodLock (конструкт худ лок), замки кермового вала MUL-T-LOCK CSL (мультилок), імобілайзери – поєднання різних за принципом своєї дії пристроїв значно збільшує час протистояння кримінальному впливу.
     
    Детальніше про комплексний захист авто можна прочитати тут.
     
    Пам’ятайте: злочинців, які подібно десятці впійманих, уганяють автомобілі, дуже багато. А чи надійно захищене ваше авто?
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору