Власник автівки: «Єдиний захист авто, який я визнаю, - це CONSTRUCT» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Власник автівки: «Єдиний захист авто, який я визнаю, - це CONSTRUCT»

  • 28.02.2011

    Власник автівки: «Єдиний захист авто, який я визнаю, - це CONSTRUCT»

    Власник автівки: «Єдиний захист авто, який я визнаю, - це CONSTRUCT»
    CONSTRUCT (конструкт) – це дієвий захист, у ефективності якого не перестають переконуватися українські автовласники.
     
    У інсталяційному центрі ФОП Бордусь Денис, (м. Одеса), механічні протиугінні замки від CONSTRUCT (констракт) встановлюють часто. Власники автівок на власному досвіді переконалися: механічний захист – найнадійніший.
     
    «Залишив чоловік Honda Accord біля одного з супермаркетів, - розповідає  Бордусь Денис. – За годину власник повернувся і побачив приголомшливу картину: коробка перемикання швидкостей була вщерть розтрощена. Проте заволодіти автомобілем викрадачі не змогли - CONSTRUCT (конструкт) став на заваді.
     
    Другий показовий випадок трапився  біля будинку одного з автовласників, де останній залишив машину Toyota Land Cruiser. «Рідна» сигналізація була зісканована, горе-викрадачі зуміли обійти й іммобілайзер, але із замком CONSTRUCT (конструкт) не впоралися – навіть зламали об нього відмичку. Такі випадки непоодинокі -  до нас  звертаються багато вдячних автовласників, чию машину захистив CONSTRUCT (конструкт).
     
    З цим замком зручно працювати, зручно ним і користуватися. У мене машина Toyota RAV-4. На ній теж стоїть CONSTRUCT (констракт)».
     
    Один з постійних клієнтів Інсталяційного центру ФОП Бордусь Денис замком CONSTRUCT (конструкт) теж задоволений.
     
    «Чудовий замок.  Я часто змінюю автомобілі і протягом десяти років тільки CONSTRUCT (констракт) і користуюся. Ставлю його тому, що зараз є чимало охочих заволодіти чужим авто. Ставлячи цей замок я розумію, що блокується КПШ, відтак машину угнати неможливо, її можна тільки взяти на евакуатор. – каже автовласник Олександр Климов, який довіряє захист кожної зі своїх автівок механічним протиугінним замкам. - CONSTRUCT (конструкт) це дійсно чудовий замок, це єдиний захист авто, який я визнаю».
     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору