Відбувся з’їзд регіональних торгових представників SPV Company Ltd. за участі керівництва компанії CONSTRUCT / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Відбувся з’їзд регіональних торгових представників SPV Company Ltd. за участі керівництва компанії CONSTRUCT

  • 01.03.2011

    Відбувся з’їзд регіональних торгових представників SPV Company Ltd. за участі керівництва компанії CONSTRUCT

    Відбувся з’їзд регіональних торгових представників SPV Company Ltd. за участі керівництва компанії CONSTRUCT
    26 лютого у Києві пройшов черговий з’їзд регіональних торгових представників Департаменту Безпеки Автомобілів SPV Company Ltd. У заході взяли участь Петр Амброж, помічник президента правління компанії CONSTRUCT A&D та Рудольф  Горак,  директор з зовнішньої торгівлі компанії CONSTRUCT Europe s.r.o.
     
     
    Під час з’їзду Андрій Сидоренко, директор з маркетингу SPV Company Ltd, означив пріоритетні напрями розвитку Департаменту Безпеки Автомобілів компанії. Серед основних задач на порядок денний було винесено питання маркетингової стратегії просування механічних протиугінних  засобів захисту автомобіля на український ринок. Керівник компанії зазначив про  необхідність популяризації засобів механічного захисту автомобіля шляхом інформування автовласників через засоби масової інформації, розробку програм лояльності та участі у виставках та інших масових заходах.
     
    Одним з найавторитетніших таких заходів, у яких SPV Company Ltd бере участь, є щорічний виставковий захід ВААІД ЕКСПО, максимально наближений до міжнародних стандартів і присвячений виключно автомобільній тематиці.
     
     
    Менеджер з продажів Департаменту Безпеки Автомобілів Микола Безсмертний звернув увагу присутніх на сприятливі умови для розвитку ринку механічних протиугінних систем в Україні. «В 2011 році є всі передумови для позитивної динаміки ринку: відновлення кредитних програм,  спільні проекти з автоімпортерами», - зазначив він.
     
    Увазі присутніх було представлено новинки у роботі сайту SPV Company Ltd spv.ua. Зміни відбулися як на відкритій, так і на закритій зонах ресурсу. «Ми робимо сайт зручним у користуванні як для професійних партнерів, так  і для споживачів», - зазначив керівник веб-проектів компанії Сергій Яремчук. Зовсім скоро на відкритій зоні сайту кожен автовласник зможе у режимі он-лайн довідатись про наявність механічного протиугінного замка на своє авто.
     
     
    SPV Company Ltd., імпортер механічних протиугінних систем захисту автомобіля, спільно з всесвітньовідомим європейським виробником компанією CONSTRUCT (конструкт), й надалі впроваджуватимуть в Україні програми, які допоможуть кожному автовласнику захистити своє авто від угону.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору