СONSTRUCTивна розмова з Рудольфом Гораком / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > СONSTRUCTивна розмова з Рудольфом Гораком

  • 09.03.2011

    СONSTRUCTивна розмова з Рудольфом Гораком

    СONSTRUCTивна розмова з Рудольфом Гораком
    Наприкінці лютого з триденним візитом до столиці прибув директор із зовнішньої торгівлі чеського підприємства СONSTRUCT Europe s.r.o. Рудольф Горак, який розповів про особливості роботи в одному із самих непростих видів бізнесу - бізнесі безпеки.  
     
    З компанією SPV Company Ltd. Ви працюєте більше 10 років. З чого все починалося?
     
    Так, наша співпраця триває з 1999 року. Ми зустрілися з керівництвом компанії SPV Company Ltd. і поговорили про спільний проект по замках СONSTRUCT (конструкт), які ми вже тоді успішно продавали в Чеській Республіці. Перед цим ми почали продавати їх у Росії, Угорщині, Австрії.
     
     
    Як ви популяризуєте механічний захист автомобіля в Чехії, які канали обираєте для донесення автовласникові необхідності захисту автомобіля від викрадення?
     
    Це комплекс різних кроків. Ми добре співпрацюємо з продавцями нових машин - менеджерами автосалонів. Наша мета - продавати нову машину вже із замком.
     
     
    Тобто, у вас не поширена така практика, як робота з установочними центрами?
     
    Установчі центри у нас теж існують, але з їх допомогою продається менший відсоток замків. Дуже важливо, щоб замок був встановлений в новій машині. Щодо популяризації - на телебаченні кілька років поспіль співпрацюємо з провідними телеканалами. Раніше брали участь у програмі, де транслювалася Формула-1, також застосовуємо практику розміщення бігбордів із продукцією. Зараз ми підтримуємо імідж нашої компанії - це не є реклама, за допомогою якої ми шукаємо клієнтів.

     
    У нашій практиці часті випадки, коли клієнти звертаються зі словами подяки за те, що продукція СONSTRUCT (констракт) захистила автомобіль від викрадення. Чи можете Ви пригадати подібні випадки? Яке взагалі відношення до захисту автомобіля від угону у Ваших громадян: це, швидше, міра превентивна, або дійсно рівень злочинності в Чеській Республіці змушує задуматися про надійний захист?

    Розумна людина, яка хоче захистити своє авто від угону, завжди вибирає замок. У нас сигналізація додатково до машини практично не продається - завжди йде замок. Це розглядається як превентивна охорона. Звичайно ж, ми дізнаємося про випадки, коли машину хотіли викрасти, але не змогли - поставили замок. Викрадачі пошкодили замок - клієнт пригнав машину до нас - ми поміняли замок, полагодили. Це охорона дуже серйозна. Той, хто хоче викрасти авто, просто не робитиме спроб зробити це з машиною, в якій стоїть СONSTRUCT (конструкт), - він шукає більш легку здобич.
     
     
    Не можна не відзначити і постійне удосконалення продукції СONSTRUCT (конструкт). Якщо раніше прихильники механічного захисту автомобіля від угону могли скористатися тільки замком КПШ СONSTRUCT (констракт), то зараз автовласники із задоволенням ставлять СONSTRUCT 3 SYSTEM (конструкт 3 систем), який одночасно блокує КПШ і капот автомобіля. Які ресурси СONSTRUCT (конструкт) інвестує в розвиток нових та удосконалення існуючих продуктів?

    Щодня наш технічний відділ у складі десяти чоловік займається розробками і пошуком нових технічних рішень. Ми виробляємо понад 150 нових моделей замків на рік, - відтак кожні два дні в нас виходить новий, вдосконалений виріб. Виробники машин виводять нові вироби на ринок - і ми автоматично реагуємо, виробляємо замки. Також ми вдосконалюємо існуючі замки - якщо є ідея, як зробити краще, ми його доопрацьовуємо. Наприклад, СONSTRUCT 3 SYSTEM (конструкт 3 систем), який блокує і коробку перемикання швижкостей, і капот автомобіля. Цей замок зараз став особливо актуальний - у нас в Чехії почастішали випадки крадіжок дорогих ксенонових фар. Людина, у якої ці фари вчора поцупили, буде рада їх знову купити, - адже без світла їхати не можна. СONSTRUCT 3 SYSTEM (констракт 3 систем) також захищає доступ до цих фар.      

     
    Виходить, що це захист не тільки від угону! Рудольф, назвіть, будь ласка, три причини, з яких у кожному автомобілі необхідно встановити механічні протиугінні засоби СONSTRUCT (конструкт)?

    Перша причина, з якої автовласник має встановити в своє авто замок, - кожен автомобіль потрібно надійно захищати. Друга - механічним замком захищати набагато ефективніше. І третя - тому що СONSTRUCT (констракт) - це компанія, яка продумала цю систему вже 20 років тому, має історію розробок, і всі інші конкуренти, які працюють на цьому ринку, в принципі, намагаються повторити ідеї, які приносить СONSTRUCT (конструкт).

     
    Спасибі, Рудольф! Ми по праву можемо називати СONSTRUCT (конструкт) еталоном механічного захисту автомобіля - протиугінні системи від цього виробника відомі і застосовуються в багатьох європейських країнах. Все більш популярним СONSTRUCT (конструкт) стає і в Україні.
     
    Переконавшись в ефективності і надійності механічного захисту, автовласники визнають СONSTRUCT (констракт) як вірного, надійного та незамінного помічника. Ми ж, у свою чергу, і надалі будемо раді інформувати наших клієнтів про новинки та новини компанії СONSTRUCT.
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору