«Час справжнього лідерства разом із CONSTRUCT»: подарунки знайшли своїх власників / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > «Час справжнього лідерства разом із CONSTRUCT»: подарунки знайшли своїх власників

  • 11.10.2010

    «Час справжнього лідерства разом із CONSTRUCT»: подарунки знайшли своїх власників

    «Час справжнього лідерства разом із CONSTRUCT»: подарунки знайшли своїх власників

    З 9 серпня по 9 вересня цього року «СПВ Компані Лтд.» та ПІІ «Тойота-Україна» провели акцію для професійних партнерів «Час справжнього лідерства разом із CONSTRUCT».

    В акції взяли участь усі дилерські підприємства ПІІ «Тойота-Україна».  За умовами акції за кожен п’ятий встановлений протиугінний замок CONSTRUCT  (конструкт) надавався подарунок - фірмова теніска та кепка  з логотипами CONSTRUCT(констракт).

    Загалом вручили понад півсотні подарункових наборів дилерам у містах України. Слід зазначити, що до трійки лідерів з продажу протиугінних замків CONSTRUCT (конструкт) увійшли не тільки столичні, але і регіональні представництва. Подарунки за участь у акції отримали й ті дилери, які не здійснили необхідної кількості продажів.

    Ми щиро вітаємо професійних партнерів, які отримали приємні подарунки і нових власників протиугінних замків CONSTRUCT (канстракт) – з надійним захистом автомобіля від угону!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору