Взяти за правило: протиугінний замок від CONSTRUCT – у новий автомобіль! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Взяти за правило: протиугінний замок від CONSTRUCT – у новий автомобіль!

  • 19.10.2010

    Взяти за правило: протиугінний замок від CONSTRUCT – у новий автомобіль!

    Взяти за правило: протиугінний замок від CONSTRUCT – у новий автомобіль!

    Тільки до 30 листопада цього року в мережі дилерських центрів офіційного імпортера автомобілів Mitsubishi в Україні ТД «НІКО» спільно з ексклюзивним дистриб’ютором продукції CONSTRUCT (конструкт) в Україні компанією «СПВ Компані Лтд.» проводить акцію пакетних пропозицій для кінцевих споживачів.
    За умовами акції, при купівлі автомобіля Lancer X та Outlander XL покупець на вибір отримує охоронний, зимовий або страховий пакет. До охоронного пакету входить механічний протиугінний замок CONSTRUCT (канстракт).


    Нагадаємо, що вся продукція (а це понад 1000 моделей замків на різні марки автомобілів, які експортуються в 25 країн світу) виготовляється на чеському підприємстві CONSTRUCT Europe s.r.o. (конструкт). У виробництві продукції безпеки для автомобілів компанія CONSTRUCT Europe s.r.o. (конструкт) використовує тільки захищені патентами дизайн та технології. Механічні протиугінні замки CONSTRUCT (констракт) зручні в експлуатації, надійні та довговічні.
    Саме тому, шановні споживачі, обирайте до новенького Mitsubishi охоронний пакет із замком CONSTRUCT (конструкт).

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору