Геннадій Некрасов: «Пора боротися з безграмотністю у відношенні до поняття "безпека"» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Геннадій Некрасов: «Пора боротися з безграмотністю у відношенні до поняття "безпека"»

  • 21.10.2010

    Геннадій Некрасов: «Пора боротися з безграмотністю у відношенні до поняття "безпека"»

    Геннадій Некрасов: «Пора боротися з безграмотністю у відношенні до поняття
    Завдяки спільним зусиллям "СПВ Компані Лтд." і регіонального торгового представника компанії у Донецьку Геннадія Некрасова, автомобілісти регіону мають можливість ефективно захищати свої машини від угонів. Наш співрозмовник протягом довгих років співпраці з "СПВ Компані Лтд." робить усе можливе, щоб українські громадяни дізнавалися якомога більше про високоякісну продукцію безпеки для автомобіля.
     
     
     Геннадію, як Ви оцінюєте тенденції на автомобільному ринку регіону?
    Автомобільний ринок повинен потихеньку рости вгору, але:
    1. Весь світ переживає економічну кризу, а у нашої країни цей етап проходить дещо тяжче.
    2. Давайте не будемо забувати про те, що нинішній уряд всіма способами намагається поповнити держбюджет (що дуже позначається на підвищенні податків, піднятті цін і банківських відсотків для кредитування, піднятті мита на імпорт).
    Спрогнозувати автомобільний ринок на даному етапі неможливо.
     
    Розкажіть, будь ласка, як виглядає ситуація з угонами автомобілів (у регіональному, всеукраїнському масштабі)?
    Угони автомобілів завжди були і будуть. Інформаційні джерела дають детальну інформацію про викрадення, але тільки за минулі роки.
    У багатьох виданнях нещодавно з'явилася цікава стаття від експертів страхової компанії АСК "ІНГО Україна" "Про автомобілі, що найчастіше викрадаються в Україні".
    Нижче наводиться текст статті:
    "За 9 місяців 2010 року в АСК "ІНГО Україна" надійшло 22 заяви про страхову виплату за фактом викрадення транспортних засобів. Список машин, що найчастіше викрадаються, очолює Lexus: 5 викрадених автомобілів різних моделей, у числі яких найбільшою популярністю користувалися GX-470 і RX-350. На другому місці - Skoda Octavia, зареєстровано 4 викрадення автомобілів цієї марки. Замикає трійку антирекордів Daewoo Lanos - 3 заяви про викрадення. Так само без уваги викрадачів не залишилися автомобілі марок Mitsubishi Pajero, Toyota Camry, Honda Accord, Subaru Legacy, Hyundai Sonata, Mitsubishi Outlander і ВАЗ-21124. Лідерство за кількістю заяв про пропажі транспортних засобів за 9 місяців 2010 року належить Києву і області - 10 автовласників позбулися своїх транспортних засобів. Крім того, до найбільш "угононебезпечних" міст відносяться Львів і Луганськ. "Досягти зниження рівня викрадень транспортних засобів можливо лише при залученні в даний процес всіх зацікавлених сторін: автовласників, автовиробників, страховиків, правоохоронних структур. При цьому існує необхідність розробки і впровадження стандартів та вимог до системи безпеки автомобілів, що поставляються на український ринок, - говорить Олександр Руліковскій, начальник відділу розгляду страхових справ Департаменту врегулювання збитків АСК "ІНГО Україна". - На жаль, стовідсоткового захисту від угону не існує. Викрасти можливо будь-який автомобіль, питання тільки в "кваліфікації" автовикрадача. Як показує практика, найбільш ефективно можна захистити автомобіль навіть від професійних викрадачів за допомогою грамотно підібраного і встановленого охоронного комплексу, що поєднує в собі як електронні, так і механічні системи. Крім того, не слід забувати, що перш за все злочинців приваблює необладнаний засобами захисту і залишений власниками за межами охоронюваних стоянок і парковок транспорт".
     
     Які, на Ваш погляд, найефективніші засоби захисту автомобіля від угону і чому?
    Одного найефективнішого засобу від угону автомобіля не існує.
    Обов'язково потрібен комплекс засобів захисту. Тому я всім рекомендую встановлювати кілька протиугінних засобів. Чим більше перешкод на шляху у викрадачів, тим менш цікаво стає викрадати таку машину, оскільки основна частина викрадень - швидкоплинні. Час опірності протиугінного засобу захисту до кримінального зламу, якість цього протиугінного засобу та якість його монтажу на автомобіль є найголовнішими ворогами викрадача.
     
    Які протиугінні засоби Ви найчастіше рекомендуєте покупцям?
    Найчастіше рекомендую ставити CONSTRUCT (конструкт).
    По-перше, це дійсно надійний і якісний протиугінний засіб.
    По-друге, на сьогоднішній день аналога з такими технічними характеристиками на ринку Європи не існує.
    По-третє, бренд CONSTRUCT (констракт) пропонує на автомобіль комплексний захист (наприклад, блокування капота + КПШ).
     
    Як відомо, на вулицях Донецька розміщені рекламні борди продукції CONSTRUCT(конструкт), також запускається її радіореклама. Враховуючи, що у Вашому асортименті є багато іншої продукції, виникає питання: якими критеріями Ви керуєтеся, приймаючи рішення про запуск рекламної кампанії того або іншого продукту? 
    CONSTRUCT(конструкт) - надійний бренд, що постійно поповнюється лінійкою протиугінних засобів на новий модельний ряд автомобілів – як європейських, так і азіатських. Механічний захист - це насправді серйозна перешкода на шляху викрадача. Але, на жаль, у багатьох автолюбителів поняття "захист авто" все ще асоціюється з автосигналізацією. Необхідно просто руйнувати такі «шкідливі» стереотипи. Адже не секрет, що більшість відомих сигналізацій може зламати навіть школяр, придбавши в Інтернеті код-грабер за сто доларів.
    Саме на руйнування стереотипів і спрямована така реклама. Пора змінювати менталітет населення і боротися з безграмотністю у відношенні до поняття "безпека".
     
    Щоб Ви побажали автовласникам у Вашому регіоні й у всій Україні?
    Хотілося б побажати всім автовласникам бути пильними на дорогах, а також на парковках - охоронюваних і тих, що не охороняються!
    Шанувати правила дорожнього руху!
     
    А про захист Вашого автомобіля від угону подбає CONSTRUCT (констракт)! 

     

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору