Протиугінний замок СONSTRUCT рекомендовано TOYOTA / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протиугінний замок СONSTRUCT рекомендовано TOYOTA

  • 27.10.2010

    Протиугінний замок СONSTRUCT рекомендовано TOYOTA

    Протиугінний замок  СONSTRUCT рекомендовано TOYOTA

    ПІІ «Тойота-Україна», офіційний  імпортер і дистриб'ютор автомобілів Toyota, Lexus в Україні, рекомендує встановлювати всесвітньовідомі механічні системи захисту для автомобілів СONSTRUCT (конструкт).       

    Протиугінні замки СONSTRUCT (конструкт) ефективно захищають автомобіль від спроб викрадення, а також досить зручні у використані. Чеський виробник протиугінних систем захисту компанія СONSTRUCT (конструкт) понад п’ятнадцять років успішно реалізовує продукцію у 25 країн світу. У виготовленні протиугінних замків СONSTRUCT (конструкт) використовуються тільки захищені патентом технології у галузі забезпечення безпеки. «СПВ Компані Лтд.» - імпортер та дистриб’ютор продукції CONSTRUCT(конструкт) в Україні з  1999 року.  
     
    Нагадаємо, що протиугінні замки СONSTRUCT (конструкт) механічно блокують коробку перемикання швидкостей. Підприємство СONSTRUCT (конструкт) постійно працює над удосконаленням механічних систем захисту для автомобілів. Новинка від CONSTRUCT (конструкт) – це прогресивні конструктивні рішення, реалізовані в новітніх системах захисту. CONSTRUCT 3 system (констракт три систем) – механічний протиугінний замок, що одночасно блокує КПШ і капот автомобіля лише одним поворотом ключа. Замок CONSTRUCT 3 system (конструкт 3 систем) немає аналогів на ринку безпеки автомобілів. 

    Кожен автовласник, який встановив протиугінний замок від CONSTRUCT(конструкт), може бути впевненим у його надійності, ефективності та довговічності. Пропонуємо приєднатися до мільйонів автовласників у всьому світі та встановити СONSTRUCT (конструкт) у своєму авто!

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору