Високоякісну ПВХ-плівку – на український ринок. Робочі зустрічі співробітників SPV Company Ltd. з представником ізраїльського заво... / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Високоякісну ПВХ-плівку – на український ринок. Робочі зустрічі співробітників SPV Company Ltd. з представником ізраїльського заво...

  • 28.10.2010

    Високоякісну ПВХ-плівку – на український ринок. Робочі зустрічі співробітників SPV Company Ltd. з представником ізраїльського заводу

    Високоякісну ПВХ-плівку – на український ринок. Робочі зустрічі співробітників SPV Company Ltd. з представником ізраїльського заводу

    Наприкінці жовтня з  чотириденним візитом до України прибув менеджер з продажу та маркетингу заводу, що спеціалізується на виробництві полівінилхлоридних плівок, Mark Rapaport (Марк Рапапорт).

    Завод розташований у кібуці Хаоген (Ізраїль) і  належить до числа світових лідерів з розробки та виробництва ПВХ-плівок, призначених для ламінування різноманітних будівельних елементів: дверей, віконних профілів, підвіконь, покрівельних матеріалів, навісів і тентів, покриття басейнів тощо.
     
    На зазначеному заводі виробляють плівки, придатні для використання зовні й усередині приміщень для ламінування віконних профілів – Winshield (віншильд) та для ламінування дверних профілів – Vinorit (віноріт), які SPV Company Ltd. імпортує в Україну.
     
     
    Під час робочих зустрічей співробітників SPV Company Ltd. з представником заводу обговорювалася низка питань щодо напрямів подальшої співпраці. Директор з маркетингу SPV Company Ltd. Андрій Сидоренко говорив з ізраїльським колегою про споживчі якості продукції та про маркетингову підтримку її просування на український ринок. Також з паном Марком зустрічалися менеджер розвитку продажів ламінатів Ростислав Сисак, менеджер розвитку продажів нової продукції Наталія Андрусяк та співробітники відділу логістики. На зустрічах обговорювали питання щодо рекламної підтримки та піару продукції ізраїльського заводу, розглядали її технічні властивості та логістику.
     
    Разом з Ростиславом Сисаком та регіональним менеджером Олексієм Ковалем Рапапорт відвідав найбільші в Україні підприємства з виробництва металопластикових профілів та ламінату у Києві, Житомирі та Дніпропетровську.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору