Юрій Сорока: «…Коли йдеться про встановлення механічного захисту, всі розуміють, що це CONSTRUCT» / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Юрій Сорока: «…Коли йдеться про встановлення механічного захисту, всі розуміють, що це CONSTRUCT»

  • 02.11.2010

    Юрій Сорока: «…Коли йдеться про встановлення механічного захисту, всі розуміють, що це CONSTRUCT»

    Юрій Сорока: «…Коли йдеться про встановлення механічного захисту, всі розуміють, що це CONSTRUCT»

    Під час останнього з’їзду регіональних торгових представників «СПВ Компані Лтд.», що пройшов у столиці 22 жовтня цього року, присутні обговорювали актуальні питання автомобільної безпеки у кожному регіоні. Про тенденції на ринку автомобільного захисту на Івано-Франківщині ми говорили з торговим представником у регіоні – Юрієм Сорокою.

    –   Юрію, опишіть, будь ласка, динаміку ринку автомобільного захисту у вашому регіоні.
    –   В основному продукція реалізовується через автосалони і установчі центри - десь п’ятдесят на п’ятдесят. Непогано в цьому напрямку працють «Тойота» та «Нісан». А установчі центри вимушені добре працювати і кожну машину намагаються максимально дообладнати. Зараз взагалі непроста ситуація на ринку.
     
    –   Які нині існують найефективніші способи захисту автомобіля від угону?
    –   На сьогодні основних компонентів автомобільного захисту два – електронний і механічний. Механічний захист обов’язково пропонується, але не завжди обирається. Все залежить від цінової політики – якщо машина дешева, ненова, то механічного захисту такий автовласник, скоріше за все, не «витягне» по грошах – зупиниться на електронному варіанті. У дорожчі машини, як правило, ставлять. Хоча знаєте, навіть у автомобілі не дуже дорогі, середнього класу, теж ставлять механічні протиугінні замки. Адже автовласники знають, що це убезпечить транспортний засіб від угону майже стовідсотково.
     
    –   Які найпопулярніші механічні засоби захисту від угону на Івано-Франківщині?
    –   Можна сміливо говорити про те, що бренд CONSTRUCT (конструкт) вже досяг такого рівня, що його не треба рекламувати. І коли йдеться про встановлення механічного захисту, всі розуміють, що це CONSTRUCT (конструкт).
      
    –   Чи можете пригадати випадки, коли механічні протиугінні замки рятували автомобілі від угону? Можливо, до вас зверталися вдячні автовласники? 
    –   Так, були випадки, але зазвичай дізнаємося від третіх осіб, що хотіли угнати, а CONSTRUCT (конструкт) захистив. Був показовий випадок, коли у 2004 році намагалися угнати АUDI А8: відкрили, вже завели автомобіль, але CONSTRUCT (конструкт) відкрити не змогли.
     
    –   Якщо можна, побажання читачам нашого сайту…
    –   Максимально убезпечити своє авто від угону, і, як наслідок, бути спокійними за своє майно!
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору