Проведення навчальних семінарів – запорука успіху в роботі! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Проведення навчальних семінарів – запорука успіху в роботі!

  • 19.11.2010

    Проведення навчальних семінарів – запорука успіху в роботі!

    Проведення навчальних семінарів – запорука успіху в роботі!
    «СПВ Компані Лтд.» та регіональний торговий представник в Львівському регіоні Володимир Марциновський (компанія «Елта»)  провели навчальний семінар для професійних партнерів ринку.
    В семінарі брали участь дилерські підприємства Volkswagen, Honda, Nissan, Skoda,  Mitsubishi та Peugeot, представники установчих центрів та власники торгових інсталяційних точок.  
    Основна мета таких зустрічей – аби  професіонали, які працюють у галузі захисту автомобіля від угону, мали змогу поглиблювати і удосконалювати професійні навички та обмінюватися накопиченим досвідом. 
    Під час проведення семінару учасники ознайомились з перспективами розвитку ринку до 2015 року і отримали інформацію щодо нових продуктів механічного захисту автомобіля. Також присутні обговорювали оновлений асортимент продукції CONSTRUCT (конструкт) та її технічні особливості.
     
    Після проведення навчання для учасників семінару було організовану культурно-спортивну програму, в ході якої команди змагалися на звання кращих гравців у боулінг. Після спортивної гри відбулося нагородження переможців.
    Крім того, всі учасники також отримали цінні подарунки від чеського виробника механічних систем захисту компанії CONSTRUCT (конструкт).  
     
     «СПВ Компані Лтд.» завжди підтримує проведення заходів за участі професійних партнерів – адже поглиблення знань, обмін досвідом та командний дух – це запорука успішної та ефективної роботи!
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору