Протипожежні двері з замками VACHETTE отримали сертифікат / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Протипожежні двері з замками VACHETTE отримали сертифікат

  • 01.12.2010

    Протипожежні двері з замками VACHETTE отримали сертифікат

    Протипожежні двері з замками VACHETTE отримали сертифікат
    SPV Company Ltd. представляє на українському ринку замки від французького виробника VACHETTE (вашет). Почанаючи з 1864 року, замки VACHETTE (вашет) зарекомендували себе на світовому ринку безпеки як продукція найвищого ступеня надійності. Розробка і збирання замків VACHETTE (вашет) здійснюється у Франції. Незмінна якість та постійне впровадження нових технологічних рішень у замковій продукції дозволяють VACHETTE (вашет) протягом багатьох років тримати впевнену позицію на світовому ринку безпеки. Продукція французького бренду має сертифікати ISO 9001 та  ISO 14001, що підтверджує відповідність виробництва міжнародним стандартам.
     
    Високу якість VACHETTE (вашет) цінують і в Україні. Декоративні протипожежні двері від партнера SPV Company Ltd. торгової марки InterWood , обладнані замками VACHETTE (вашет), отримали сертифікат з межею вогнестійкості 30 хвилин.
     
    Обладнуючи продукцію вітчизняних виробників високотехнологічними продуктами, SPV Company Ltd. реалізовує свою головну мету – робити життя українських громадян безпечним та комфортним.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору