Співпраця зі світовими лідерами: продукція SPVCompanyLtd. у новому супермаркеті LEROY MERLIN / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Співпраця зі світовими лідерами: продукція SPVCompanyLtd. у новому супермаркеті LEROY MERLIN

  • 03.12.2010

    Співпраця зі світовими лідерами: продукція SPVCompanyLtd. у новому супермаркеті LEROY MERLIN

    Співпраця зі світовими лідерами: продукція SPVCompanyLtd. у новому супермаркеті LEROY MERLIN
    Співпраця SPV Company Ltd.з будмаркетами формату DIY триває. Відтепер наша компанія постачатиме продукцію безпеки відомих світових виробників у перший в Україні будівельний супермаркет LEROY MERLIN (ADEO Group).
     
    Днями відбулося офіційне відкриття супермаркету. LEROY MERLIN є третьою за обсягами продажів у Європі мережею супермаркетів для будівництва та обробки та включає в себе 183 гіпермаркети формату DIY, 107 середніх та малих магазинів та 18 діскаунтерів у країнах Європи.
     
     
    У новий супермаркет SPV Company Ltd. постачатиме замкову продукцію відомих світових виробників: замки та циліндри MUL-T-LOCK (мультилок), дотягувачі  RYOBI (риобі) та захисну фурнітуру ROSTEX(ростекс).
     
     

    Ми раді з того, що споживачі, завітавши до нового супермаркету LEROY MERLIN, крім будівельних матеріалів, матимуть змогу купити високоякісну продукцію безпеки для своєї оселі.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору