Навчання заради безпечного майбутнього вашого авто! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Навчання заради безпечного майбутнього вашого авто!

  • 13.12.2010

    Навчання заради безпечного майбутнього вашого авто!

    Навчання заради безпечного майбутнього вашого авто!
    «СПВ Компані Лтд.» спільно з регіональними торговими представниками продовжує проводити  навчальні семінари з метою покращення поінформованості партнерів компанії щодо продукції механічного захисту автомобіля. 
     
    Нещодавно така подія відбулась для професіоналів з Рівненщини та Волині. «СПВ Компані Лтд.» спільно з  представником компанії у Рівненському та Волинському регіонах фірмою «ВІРТ» організували та провели навчальний семінар, який завершився спортивним змаганням між учасниками заходу.
     
    На семінарі презентували оновлений асортимент продукції CONSTRUCT (конструкт), розповіли про принципи та особливості її роботи, запропонували рекламно-маркетингову продукцію для зручнішої та ефективнішої роботи зі споживачами, які хочуть захистити автомобіль надійними системами механічного замикання.
     
    Під час заходу партнери мали змогу обговорити робочі питання та обмінятися професійним досвідом.
     
     
    Проводячи такі заходи, «СПВ Компані Лтд.» згуртовує фахівців у галузі автомобільної безпеки, дає змогу зустрічатись та обговорювати робочі питання, і, як наслідок, підвищувати професіоналізм та обізнаність її працівників, що безумовно покращує якість послуг для своїх клієнтів.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору