Новий колір VINORIT®- нові можливості стильного покриття! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Новий колір VINORIT®- нові можливості стильного покриття!

  • 14.12.2010

    Новий колір VINORIT®- нові можливості стильного покриття!

    Новий колір VINORIT®- нові можливості стильного покриття!
    Застосування декоративного ПВХ-покриття у сучасному виробництві для ламінування меблевих фасадів з МДФ та металевих вхідних дверей є досить розповсюдженим.
     
    Одним із найбільш популярних в Україні є ПВХ-покриття VINORIT® (віноріт) виробництва Кібуци Нaogen (Ізраїль).
     
    Компанія Кібуц Нaogen - одна із світових лідерів у розробці та виробництві високоякісних полівінилхлоридних (ПВХ) плівок, для ламінування різноманітних будівельних елементів. У своєму виробництві вона застосовує найсучасніше устаткування, яке дозволяє виготовляти складні багатошарові ПВХ плівки в широкому асортименті. Продукція пройшла сертифікацію по численним стандартам якості, включаючи ISO 9001 (2000), Din, SKZ та ін.
     
    Зокрема, серія декоративних плівок VINORIT® (віноріт) характеризується відмінною якістю, надійністю, гнучкістю та екологічною безпечністю. Широкий вибір різноманітних деревинних текстур та наймодніших тонів робить покриття VINORIT® (віноріт) прекрасним матеріалом для обробки дверей та меблевих МДФ-фасадів. Суттєвою перевагою даного декору є й прийнятна ціна.
     
    Вироби, ламіновані VINORIT® (віноріт), відрізняються довговічністю, практичністю, вони придатні для зовнішнього використання, стійкі до ультрафіолетового випромінювання, перепадів температури, вологи та механічних пошкоджень. Вони не потребують спеціального догляду і впродовж тривалого часу не втрачають свого зовнішнього вигляду.
     
    Для шанувальників стилів мінімалізму, хай-теку та еклектики в інтер’єрі повідомляємо приємну новину. З’явився новий колір VINORIT® (віноріт) - сірий антрацит із текстурою берези - PVC 01 GREY ANTHRACITE BIRCH. Отже найближчим часом на ринку України можна буде придбати меблі та двері у новому кольорі.
     
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору