Досвід виробника CONSTRUCT – українським фахівцям! / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Досвід виробника CONSTRUCT – українським фахівцям!

  • 16.12.2010

    Досвід виробника CONSTRUCT – українським фахівцям!

    Досвід виробника CONSTRUCT – українським фахівцям!

    У грудні відбулася поїздка співробітників «СПВ Компані Лтд.» до стратегічного партнера компанії  - на  підприємство CONSTRUCT (конструкт). До Чехії з триденним візитом у повному складі прибули працівники Департаменту Безпеки Автомобіля «СПВ Компані Лтд.», керівник рекламної агенції «КІХ ГМБХ» на чолі з директором з маркетингу «СПВ Компані Лтд.».

    Щоденна насичена робоча програма складалася з офіційних зустрічей з керівництвом CONSTRUCT(констракт)  та представниками рекламного і технічного відділів компанії. Фахівці CONSTRUCT (конструкт) презентували нові рішення у виробах механічного захисту від угону, ділилися досвідом з власної практики. Обговорили і питання інформаційного супроводу продажів протиугінних замків – наші чеські колеги представили проект, спрямований на обізнаність кінцевих споживачів, який створили спільно з громадськими організаціями та місцевими органами державної влади за сприяння МВС Чехії.

    Поїздка до зарубіжних партнерів дала змогу фахівцям «СПВ Компані Лтд.» не тільки вирішити поточні питання, але і підвищити кваліфікацію та обмінятися досвідом з іноземними колегами з метою застосування набутих знань у подальшій роботі в Україні, а також зміцнити відносини зі своїм стратегічним партнером – чеським виробником механічних систем захисту підприємством CONSTRUCT (конструкт).

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору