CONSTRUCTивний семінар в Ужгороді / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > CONSTRUCTивний семінар в Ужгороді

  • 22.12.2010

    CONSTRUCTивний семінар в Ужгороді

    CONSTRUCTивний семінар в Ужгороді

    «СПВ Компані Лтд.» продовжує пропагувати високонадійні засоби механічного захисту автомобіля. Наступним містом, де компанія спільно зі своїм регіональним представником провела семінар по продукції механічного захисту автомобіля, став Ужгород. 

    У ході навчання співробітників місцевих автосалонів та інсталяційних центрів столичний фахівець «СПВ Компані Лтд.» та її представник у Закарпатському регіоні Олександр Непийвода презентували новітні технічні рішення у продукції чеського виробника механічних протиугінних засобів CONSTRUCT (конструкт). Під час зустрічі розглядалися позитивні перспективи розвитку автомобільного ринку на найближчі часи.

    «СПВ Компані Лтд.» презентувала рекламно-маркетингову стратегію підтримки професійних партнерів на 2011 рік. Також учасників зустрічі цікавили питання щодо асортименту продукції для захисту автомобілів бюджетного класу. Для даного сегменту ринку компанія має широку пропозицію недорогих бюджетних замків, які зарекомендували себе як надійні механічні системи захисту для автомобіля.

    Поговоривши про справи, учасники семінару підкріпили командний дух грою у боулінг.

    Основна мета «СПВ Компані Лтд.» - захистити якомога більше автомобілів від угону. Дякуючи нашим партнерам, які охоче допомагають у організації семінарів у регіонах, ефективні механічні системи автомобільного захисту стають дедалі популярнішими. А це значить, що з кожним днем все більше автовласників можуть бути спокійними за схоронність свого автомобіля.

Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору