Комфортний захист Jaguar X-Type з MUL-T-LOCK e-TRX / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Комфортний захист Jaguar X-Type з MUL-T-LOCK e-TRX

  • 12.01.2011

    Комфортний захист Jaguar X-Type з MUL-T-LOCK e-TRX

    Комфортний захист Jaguar X-Type з MUL-T-LOCK e-TRX
    Спеціалісти столичного Центру монтажу "Автошторм" здійснили установку універсального електромеханічного протиугінного замка MUL-T-LOCK e-TRX (мультилок) на автомобіль Jaguar X-Type. Це найкращий вибір для власників авто, які прагнуть поєднати безпеку та комфорт. Замок e-TRX автоматично закривається після вимкнення двигуна і блокує коробку перемикання швидкостей. Для розблокування MUL-T-LOCK e-TRX (мультилок) потрібно набрати персональний код на панелі, яка розміщена в салоні автомобіля в зручному для власника місці.
     
    Відсутність ключа для керування протиугінною системою MUL-T-LOCK e-TRX (мультилок) виключає можливість його втрати, крадіжки або дублювання. Замок працює за допомогою коду, який власник, у разі необхідності, може самостійно легко змінити.
     
    Встановлення універсальних механічних та електромеханічних протиугінних замків, зокрема MUL-T-LOCK e-TRX (мультилок), потребує від майстра-установника досвіду та високого професіоналізму. «СПВ Компані Лтд.», імпортер і дистриб’ютор всесвітньовідомих механічних систем захисту автомобіля, розробила і підтримує програму атестації професійних майстрів «Конструктивний майстер» для відзначення майстерності справжніх професіоналів своєї справи.
     
    «СПВ Компані Лтд.» вітає з присвоєнням статусу «Конструктивний майстер» установника інсталяційного центру "Автошторм" Ігоря Сидоренка, який здійснив встановлення замка MUL-T-LOCK e-TRX (мультилок) на автомобіль Jaguar X-Type. Впевнені, що з кожним днем кількість «Конструктивних майстрів» в Україні буде збільшуватися, як і довіра автовласників до надійних механічних систем захисту.
     
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору