Сертифікат відповідності – запорука якості і надійності / SPV Company Ltd. – генеральний імпортер провідних технологій безпеки і декору!
Новини компанії
Новини компанії
Головна > Інфоцентр > Новини компанії > Сертифікат відповідності – запорука якості і надійності

  • 12.01.2011

    Сертифікат відповідності – запорука якості і надійності

    Сертифікат відповідності – запорука якості і надійності
    Протипожежні двері із готельними замками INHOVA (інова) та дотягувачами RYOBI (ріобі) отримали сертифікат відповідності Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики. Виробник дверей – компанія  «Брама» виготовляє міжкімнатні двері для приватних і корпоративних об’єктів.
     
    Продукція, якою обладнуватимуть  протипожежні двері, ідеально підходить для сучасних готелів будь-якої категорії зірковості.
    Готельні замки INHOVA(інова) від іспанського виробника мають широкі можливості побудови у системи розмежування доступу будь-якої складності. Японські дотягувачі  RYOBI (ріобі) з високоточним  механізмом керуватимуть зачиненням та відкриттям дверей, тим самим забезпечать довший строк їх експлуатації та сприятимуть енергозбереженню.
     
    Таке вдале поєднання в дверях вітчизняного виробника  продукції від світових лідерів у галузі замикання гарантовано задовольнить попит клієнтів, які бажають придбати протипожежні міжкімнатні двері.
     
    Принагідно хочемо акцентувати увагу кожного споживача на першочерговій необхідності завжди вимагати сертифікат відповідності, виданий уповноваженими інстанціями. Адже продукцію безпеки мають виготовляти, встановлювати і контролювати виключно професіонали.
     
      
Дивіться також
Більше інформації
lock.ua SPV Company Ltd. YouTube SPV Company Ltd. Facebook SPV Company Ltd. Instagram
Статті
Вгору